Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ako som už spomenul v niektorej zo svojich kázní, takto prevedený slasher môžem ozaj v každej polohe. Nielen ležmo, sedmo, v podrepe, či v podpore ležmo za rukami, ale aj v stojke (samo že viem aj kotúľ vpred aj vzad). Tak isto som spomenul, že niekto môže namietnuť, že námet filmu je otrepaný a starší ako čierne uhlie a že na podobné filmy zízal v Trocnove aj Jan Žižka v čase, keď mal ešte obe oči. No mne je to naozaj jedno vážení, ja som sa totiž to bavil a to výbordelne a skvele. Pred projekciou tohto filmu doporučujem pozrieť si jednotku z roku 2006. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Podle mě už zbytečný druhý díl, který jen těží z úspěchu svého staršího předchůdce. Abych se napřed zastal dílu druhého, tak lekavé scény tu jsou, ale většinou jsou doprovázeny "nárazovým" zvukem, což je onen lekavý element. A to je z pochval všechno, lidi se chovají dementně a policajti ještě hůř :-) Ale zdá se, že už je to opravdu díl poslední... :-) 40% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

HALLOWEEN II má nepriznaný remake. Volá sa ĽADOVÁ SMRŤ 2 a aj napriek neskrývanému vykrádaniu slasherovskej klasiky ( a možno aj VOTRELCOV ), má bonusy za našľapaný dej, ktorý čo sa týka dynamičnosti a masakrov, nemá chybu. V tomto žánri sa síce málokedy nájde sequel lepší než predchodca, ale ak sa to podarí, rozhodne to stojí za to. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kdybych řekl dobré pokračování tak lžu, protože dobře je jen za tři. Tak že vynikající pokračování Ledové smrti, což jsem neočekával. Atmosféra znovu mrazivě skvělá a děj zvládnutý od začátku dokonale. Přesunul se místo staré chaty do nemocnice z větší části, poněvadž se tam přesunula jediná živá Ingrid Bolsø Berdal. Bohužel s ní i vrah, který náhodou přežil a proč? To jsme se dozvěděli zhruba v polovině. Opět skvělý slasher, který měl hlavu a patu. K závěru se děj na pár okamžiků přesunul na chatu, tak jsme na chvilku mohli na zavzpomínat na první díl. Pokračování beru zhruba na stejné úrovni jako jedničku, ale dvojka je o něco lepší, což se často nestává. Závěrem chci říct, že ten vrah byl hrozný "hovado" a do křížku bych se s ním nechtěl nikdy dostat, když jsem viděl jak ty ženský létaly jak kus papíru.. 8/10 = 80% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že pokračování nebude tak dobré jako kvalitní jednička, ale opak byl pravdou. Opět se jedná o fajnový horor. Autoři trochu přitvrdili, což není na škodu. Atmosféra je opět skvělá a vše bylo dovysvětleno. Navíc film začíná přesně tam, kde jednička skončila, což se mi hodně líbí. Bohužel se to ke konci začne opět kazit a objevují se zde hloupé scény, padouchovou nesmrtelností počínaje a stupidními náhodami konče. Ale v celkovém pohledu toto pokračování určitě stojí za to, ale rozhodně je zapotřebí nejdříve mrknout na jedničku. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama