Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (55)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komentáře ostatních uživatelů tento film poměrně chválí, čemuž tedy vůbec nerozumím. Naked Fear je pouhou nudně natočenou rutinou, které mě nezaujala vůbec ničím. Hororový thriller bez atmosféry, bez napětí a dokonce i bez krve. Když scházejí všechny tyto ingredience, je jakákoli další snaha marná. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Naked Fear patří k těm lepším filmům. Zpočátku se to trošku táhne, ale pak začíná hra na kočku a myš. A zhruba 60 minut je napínavé nahánění nahé dívky v lese - v horách - na samotě. Takže se můžete pokochat i pěknou přírodou. :-) For farmnf : Ona se nemstila na chlapcích balící prostitutky, ale na zločincích, kteří byli hledáni za sexuální delikty. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše Thriller než-li Horror, ale pořád příjemný! Tenhle flick se sice rozbíhá pomaleji, prvních 40 minut se poznáváme s Dianou,která přijela do města Švorc. Jediná cesta, jak se k penězům může dostat bylo v místním Stip Baru, což jí ovšem nepřineslo velký obnos, takže po stripteasu šla navštívit nějakého "milého" muže.. v Tu Chvili začal Thriller! Ikdyž krve není moc ukazáno, za to nám ukážou Krásnou Nahou ženu, která zbylých 60 minut utíká po lese a je Lovena chlápkem s Kuší! Je to poměrně slušně napínavý a překvapivý . Já tenhle druh thrilleru mám v oblibě, čiže s radostí mu dám čtyřku. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne záživný filmový úžitok na bolesť očí a všetkých zmyslov . Silne(na)tvrd(l)ý lovec popreháňa " naked bitch " ktorá sa celkom vkusne vyhýba jeho dobre mieneným , no hlavne miereným strelám. Potom si to už sporo oblečená rozdá so skaliskom , ktorý by zvažoval aj CLIFFHák. Napínavý bol digi štrkáč a pavúk na skale. Myslím ,že by to zmáklo aj Radošínske Naivné divadloa bol by z toho Blockbust. K tomuto polotovaru by zdravému chlapovi nepomohol ani rekes a ženy sa potešia záverečným titulom, ako málokedy. To hviezdne obsadenie NE!hercov Ma zložilo. Blah. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Panenská příroda, psychopat s kuší a pohupující se párový útvar obsahujíc mléčné žlázy a tukovou vrstvu. Tedy pardon, bezbranná nahá dívka, která se má nedobrovolně stát další trofejí. Lov právě začal. A na policejní nástěnce s pohřešovanými dívkami přibude možná další fotografie. Tahle slečna, která s naivní představou přijíždí do Nového Mexika, aby záhy skončila ve striptýzovém klubu, se ale pochopitelně nedá. Však on pantáta scénárista něco na koleně ukutá. Ve finále tu máme neurážející kousek, který neobstojí ani jako detektivka, protože tu v podstatě není po čem pátrat. Vlažná atmosféra, amatérské aranžmá, přepálená stopáž, nijaké napětí, nenápaditá režie. Co tam máte dál? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prezentáciu "hry" na mačku a myš, si viem rozhodne predstaviť záživnejším spôsobom. Tobôž, keď sa jedná o takýto survival, ktorý mne neprišiel nijak mimoriadne záživný. Ani gore, ani krv, v podstate až na úplný úplný záver, sa nejedná o nijak prevratný, zaujímavý snímok, ktorému by sa podarilo zaujať skôr, ako hociktorému tuctovému filmu, na úrovni TV počinov. Bieda ... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že Diana je blbá kráva a nebýt scénáře, dlouho by nepřežila....i když samozřejmě to hloupé chování měla také ve scénáři. Takže, proč se ukrývat v lese, když ve volné krajině mě lovec lépe uvidí. A pokud snad ne, je třeba řvát z plna hrdla, aby znovu chytil stopu. Pokud lovce zraníte, nesmíte ho dorazit, páč to by byl rychlý konec filmu. Lovec, i když jde, je stejně rychlý jako utíkající oběť (provařené hororové klišé). Po úderu slušným kamenem do hlavy se nedostaví žádný otřes mozku (pomíjím pád ze skály k tomu). A s tím sklípkanem na skále to fakt přehnali! Co by tam asi tak dělal? A veškeré násilí jde zcela mimo kameru. Přesto občas film nabídne napětí a krajina je rovněž pěkná. 2,5* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Prvních 45minut se to spíš tváří jako drama o Dianě a jejích nesplňených snech. TV look je z toho cítit na 100honů. Zkrátka nic moc extra záživnýho. Zhruba v 50minutě se to zlomí do survivalu. Utíkající celkem pěkná(otázka vkusu) nahá žena(cca 13minut než vyhrabe tričko) bojující o svůj život v krásný přírodě. Dobře zvolená kombinace. Výsledek je ale nevalnej. Nějakou hutnou atmosféru nebo stupňující napětí nečekejte. Natož pak krev nebo gore. Topem je ... ale to nebudu prozrazovat kdyby se náhodou někdo rozhodl to zkusit. Běželo to v bedně a tam to taky patří. Zkrátka TV film, kterej se v té záplavě co bedna chrlí s přehledem ztratí ...Podívej se na ní vypadá jak Carrie po maturitním plese🤣... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Od tyče coura, lesem se courá, nahá jak palec, loví ji blbec.“ Danielle De Luca se víc jak hodinu úplně nahá courá nádhernou přírodou jak od Attenborougha, ňadra se jí vzrušeně dmou, jak funí při běhu zurčícími potůčky a rozverně bimbají, když se po čtyřech drápe po skalních hřebenech. Její zadeček se míhá lesy, stržemi a čouhá na lovce i na diváky z příliš řídkých křovisek. OKÉNKO OTÁZEK: [][] Jaký scenárista dokáže takový skvostný námět pohřbít v dvouhvězdičkovém bahně fádního a nudného filmu? [][] Kolik hereček, obsazených do hlavní role, umrzlo při natáčení v původní lokaci na Aljašce (viz skutečný případ Roberta Hansena), než producenti svolili přesunout natáčení do tepla Nového Mexika? [][] A proč do chudinky Diany někteří sadističtí uživatelé napálili čtyři kulky, resp. hvězdičky? [][] Odpovědi popořadě jsou: Christine Vasquez, scenáristka na jedno použití. Kolik holek umrzlo? Ani jedna, režisér Eberhardt všechny včas odtáhl do svého karavanu, aby je osobně rozmrazil. Poslední otázka ovšem zůstává záhadou. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádný Horor, ale o typický, televizní (TV Barrandov) Thriller, s opravdu levným lookem, který se natáčel někde v prdelákově a podle toho i film tak vypadá. Příběh je tuctový, ničím nepřekvapí, žádné vraždění se tu nekoná a ta finální scéna (tak a teď se budu mstít) už byla zbytečná. Hvězda navíc, jen za tu celkem pěknou herečku, která tu pár desítek minut, pobíhá nahá v přírodě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Střílet nahaté holky v lese může být pro nějakého úchyláka přímo ideální cestou k orgasmu a já mám takový dojem, že i kameraman tohoto filmu si párkrát musel cáknout do kalhot. Herečka Danielle De Luca tu povětšinu času běhá úplně nahá a kamera nevěděla, co má zabírat dříve. Musím vzdát svůj obdiv téhle dámě, které evidentně nahota problémy nedělá. Jen by mě zajímalo, kolik za to dostala. Kromě svých ladných křivek však dokázala naplno ukázat i svůj herecký talent a ačkoliv jsem tomu zprvu nevěřil, tenhle film mě bavil téměř po celou dobu. Na rozdíl od svých akčních bratříčků (filmů, jejichž tématem je rovněž lov lidí) si tenhle kousek totiž na nic nehraje. Neviděl jsem zde téměř žádné přehnané pasáže a téměř všechno co zde lze spatřit, bylo věrohodné. Bohužel ani zde se tvůrci nevyvarovali několika chybám a zvláště dementnímu zakončení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Horror ani náhodou (s ním to má společné jen to, že představitelka hlavní role hraje většinou v horrorech), spíše céčkující televizní thriller, na nějž se hezky dívá díky pěknému prostředí a sympatické hlavní hrdince. Čistý průměr. 2,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Všetko zlé na filme, sú hlavne nelogičnosti ktorými film doslova zarastá ako s burinami. Dramaturgia ale nepustí. Vyvolať napätie a nejaký ten ,,thrill´´ proste musí prejsť aj takýmito úskaliami. Je to za dva, dalo sa to aj kľudne skrátiť, ale má to ten béčkový drajv, ktorý je vždy v takýchto prípadoch pridanou hodnotou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl naposledy, nestal za veľa a teraz , keď som sa k nemu vrátil môžem potvrdiť, že je to slabý odvar toho, čo by to mohlo byť, keby za týmto filmom stal lepší producent aj režisér. Vidieť to hlavne na slabých hereckých prejavoch a aj na slabo dramatickom príbehu. Naozaj z toho mohlo byť ovela záživnejšie dielko, keby sa režisér nebál viac pritvrdiť, ale nič také sa nestalo a film nielen nestratil televízny look, ale aj mal neskutočne uspávacie tempo. Chcel som dať slabé 3*, ale keď som sa nad tým zamyslel, tak nemôžem dať viac ako silné 2*. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

20.2.2011 ~ Do odlehlého městečka, kdesi na hranicích ničeho s ničím, je převelen nový policista, bývalý detektiv, co strkal frňák někam, kam neměl. Musí si zvyknout na to, že tady se dělají věci jinak a hlavní zábavou jsou tu kurvy, chlast a takřka neomezený lov. A nástěnka s pohřešovanými mladými dávkami bobtná a bobtná... ~ Námět zajímavý, zpracování příšerné. Už na začátku máme možnost vidět, kam se asi většina pohřešovaných dívek, v drtivé většině z řad kurev místního nočního baru-bordelu, poděje. Protože tady je lov tou největší zábavou, tak se loví. A nejlépe se loví, když je kořist nahá. ~ Když se ale ztratí poslední lehká děva, všímá si toho právě nový policista a je rozhodnut s tím něco dělat. Nová kořist ale není úplně blbá a chvíli lovci trvá, než se k ní dostane tak blízko, jak by potřeboval. Mezitím mu ale vždycky plány zhatí někdo, kdo se v pustině připlete do cesty. ~ Zpracování a vlastně všechno kolem něj pitomé a to i na béčkový film, kterým se tohle snaží být, céčko by odpovídalo lépe. Herci se snaží hrát, ale scénář vznikal na place. Proč musí být kořist nahá, nikdo netuší. Distributora se tak snaží zřejmě nalákat více mužských diváků, ale věřte, že to nemá význam. Vlastně tohle nemá vůbec význam a ztrácet čas by u toho byla škoda, takže pokud si to odpustíte a zajdete si třeba na procházku, byť na pár minut, uděláte líp. V každém případě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Nahá kořist“ je ukázkou toho, že i s nízkým rozpočtem je možné natočit snímek, který bude celkem ucházející a budete z něj mít pocit takový, jaký byste mít měli – tedy nepříjemný pocit, že se sami stáváte myší, na kterou kočka pořádá lov. Tohle se podařilo do filmu promítnout, jen je škoda dlouhého úvodu, který by bylo možné zakomponovat jako flashbacky do útěku mladé ženy. Anebo vynechat. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Ano, poměrně velmi zajímavý námět .. ale ten výsledek : typicky béčkový film - to samozřejmě ještě nemusí pokaždé znamenat úplnou katastrofu, ovšem, když se k tomu přidají naprosto toporné až amatérské céčkové herecké výkony od většiny zúčastněných, jako je tomu zde .. tak .. škoda promarněné příležitosti .. asi jediným světlým bonusem tu může pro někoho být Diana /odvážná Danielle De Luca, jejíž čest /cudnost/ však poměrně pečlivě ochraňuje jednak kameraman a hlavně potom střihač/cenzor ve studiu .. takže, kromě jejího vršku toho moc nezahlédnete ... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Určite zaujmavý film, ktorý sa zo slabého začiatku vyvinie do slušného napínavého zážitku. Pri pozeraní filmu som si spomenul na dva filmy podobného zaradenia a to Živý terč z roku 1993, a Hra o prežitie z roku 1994. ()

Reklama

Reklama