Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

V neděli je Loskuták - je to tak. Tenhle pořad skvěle funguje pro lidi, kteří se hodinu nasraně koukají na politické debaty s Václavem Homoravcem a pak přepnou z čistě veřejnoprávní (i když je to kurevská komerce) na čistě komerční kanál, kde vám malý a velká radí, co se shnilým stromkem nebo jak zaspárovat spáru - světe div se, ale stačí ji prostě jen zaspárovat! Takže jo - kdo je blbý a ještě blbější, tenhle pořad miloval a bude milovat dál. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji vzdělávací pořady. Člověk se poučí a získá i manuální zručnost. Já se poučil, že sledování televize v sobě skrývá obrovské nebezpečí v podobě možného zažití buď nepopsatelné nudy, zhlédnutí absolutních nesmyslů a scének natolik trapných, až je trapně člověku samotnému, když sedí sám v obýváku a kouká na takovou věc. Pozitivum vydím v lepší práci s ovladačem, kdy jsem díky tomuto pořadu schopen přepnout za zlomek vteřiny na jiný program. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z těch špatných příkladů, které přímo řvou po dvousloví - KOPNI MĚ... Nikdy mi Gondíkovic sebranka nevadila a myslím,že i do určitého mého věku jsem tento pořad občas očekávala.. Jakožto vystudovaný zahradník musím s určitostí tvrdit,že podobné zahrádkářské rady najdete v knihách,které jsou určitě specifičtější a více srozumitelné a hlavně ne tak trapné jako tento pořad. Občas se dokonce i s pár věcmi seknou...Velice mi vadí reklamní blok či jak tomu říkají, kde nám na nově velice rádi sdělí,že reklamy nacpou prostě VŠUDE ať se díváte na co chcete... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Gondíkovi se chtě nechtě stali tvářemi odpudivé a naprosto pokleslé novácké estrádní pseudozábavy, leč v pořadu pro kutily, nimrody a další šílence, jehož formát nutně nemůže postrádat ve svém repertoáru žádná tuzemská televize bez ohledu na jeho zbytečnost, jsou ještě otravnější než obvykle !! Takže ta jedna hvězdička patří Ivanu Vodochodskému.. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gondíci se z utratrapné GO GO show přeorientovali na něco méně trapného a proto si ode mě vysloužili o jednu hvězdičku navíc. Ovšem ta hvězdička není za jejich moderátorské umění, za jejich vtípky nebo za jejich über cool slogany (ty si naštěstí už nepamtuju), ale za některé normální lidi-hosty, kteří se do pořadu dostali se svými nápady. Ti si skutečně zasloužili respekt a právě jim je věnovaná tato hvězdička. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama