Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tady někdo džetlil, až to úplně dodžetlil. Probůh, to byl průšvih. Měl jsem z toho dojem, že v půlce natáčení přišel někdo škodolibě říct, že jim omezil rozpočet. Od půlky to teda začali všichni mrdat a taky to tak dopadlo. Takže film, jenž má zpočátku našlápnuto na legendu, která strčí do kapsy všechny terminatory a matrixy, končí jako lepší brácha Amerického ninji. Brrr. Až jsem se orosil, když jsem to sem naťukal. No, mám ale trochu času, tak se pozastavím nad nějvětšími píčovinami, které mě trkly do očka. 1. Kája Gugínoj miluje Džetlího. 2. Jestli jsem to dobře pochopil, k likvidaci 123 Džetlíjů došlo vždy v garáži ve všech dimenzích. Proč teda ten čínskej Eman pokaždý lezl do tý větrací šachty? 3. Proč tam na něj nečekaly ty švestky z jeho dimenze? No, dál už mě teď nic nenapadá, ale mohlo to být opravdu korunní scifíčko s nadčasovou a neobvykle skvěle natočenou akcí. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej, prečo nie. Dobrý nápad, ale s príliš jednoduchým prevedením. Jet LI sa snaží a veril som obe úlohy. Film ponúka prvý krát akčného Stathama, čo beriem ako veľký prínos. Akcie je dosť. Film nestihne nudiť. Občas je to strašná chujovina, ale to sa dalo čakať už podľa traileru. Obrovské plus je hudba. Pesničky od Disturbed, Drowning pool a Papa Roach notoricky poznám a kedysi som na nich frčal. S odretými ušami 70% a 4*. Ale Jet má aj na viac. A nemuselo to byť také prelanované. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

To, že má ve filmu Jet Li dvojroli ještě neznamená, že dostaneme dvojitou porci akce. Li je tu prkennější než kdy předtím (nemluvě o ostatních hercích) o scenáři se ani nemá cenu rozepisovat a ani té akce tu není mnoho a když už je tak ve většině případů nestojí za nic. Jeden z nejslabších Jetových filmů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. The Ritual [1:40] ,2. Multiverse [3:19] ,3. Growing Stronger [2:26] ,4. The Light [5:36] ,5. Paulie's Member [5:03] ,6. Before the Start [2:21] ,7. Search for Yulaw [2:03] ,8. Sporadic Fire [5:42] ,9. The Will to Continue [4:18] ,10. Extreme Emotion [2:07] ,11. A New Coarse [1:11] ,12. Justification [2:13] ,13. Rompie's Cue [1:37] ,14. The Final Search [2:34], ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda, která se po cestě nějak zadrhla a ve výsledku mi to připadalo spíš jako hooodně dlouhý promo klip výborné desky Sinner od Drowning Pool. K tomuhle béčkovému akčňáku tedy i přes perfektní hudbu nebudu shovívavý, protože si hraje na něco víc než ve skutečnosti je a choreografie soubojů je místy dost úsměvná. Nebudu už dál rozpitvávat co by, kdyby ... 35% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama