Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tady někdo džetlil, až to úplně dodžetlil. Probůh, to byl průšvih. Měl jsem z toho dojem, že v půlce natáčení přišel někdo škodolibě říct, že jim omezil rozpočet. Od půlky to teda začali všichni mrdat a taky to tak dopadlo. Takže film, jenž má zpočátku našlápnuto na legendu, která strčí do kapsy všechny terminatory a matrixy, končí jako lepší brácha Amerického ninji. Brrr. Až jsem se orosil, když jsem to sem naťukal. No, mám ale trochu času, tak se pozastavím nad nějvětšími píčovinami, které mě trkly do očka. 1. Kája Gugínoj miluje Džetlího. 2. Jestli jsem to dobře pochopil, k likvidaci 123 Džetlíjů došlo vždy v garáži ve všech dimenzích. Proč teda ten čínskej Eman pokaždý lezl do tý větrací šachty? 3. Proč tam na něj nečekaly ty švestky z jeho dimenze? No, dál už mě teď nic nenapadá, ale mohlo to být opravdu korunní scifíčko s nadčasovou a neobvykle skvěle natočenou akcí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat preplacana nuda a film, ktory sa straca v roznych, casto zbytocnych odbockach. Wong je len rutiner, a nema rezisersky na nijakeho z velikanov /Hitchcock, Truffaut, Bergman/. Jet Li /Tenkrat v Cine/ zvlada svoje bojove umenia na urovni, ale dej je tak prespikovany roznymi zvratmi, ze som si nie isty, ci im reziser a herci sami vobec rozumeli. No nic, dalsi dovod, preco nemienim pozerat filmy Jeta Liho. 35 % ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Spojení Jet Li a Jason Statham mě hodně nalákalo a taky zapříčinilo velké očekávání. To se, ale nevyplnilo. Průměrný film se špatnými triky které sráží všechny souboje. Nakonec tedy žádný zázrak spíše zklamání a proto jsem chtěl dát tři hvězdy, které přesně vystihují kvalitu filmu. Po skončení filmu jsem si ale ,řekl sakra ta muzika byla fakt super a dokonce se do filmu i hodila ta si zaslouží jednu hvězdu. Proto tedy za 4 hvězdy. 58% ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Je(t)-li Jet Li jeden, jde to, ale tentokrát se nám zjevil na plátně hned dvakrát. Kdyby aspoň uměl hrát. Díkybohu, že Wong umí točit. Všechno je to takový nějaký levný, ne moc famózní, ale film jako celek svůj účel splňuje, je zábavný. Akční kreace jsou obstojné. Není to nic, co by se Vám vrylo do paměti, ale nudit se nebudete. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíme na to, že je to blboučké akční sci-fi béčko s předvídatelným a téměř nulovým příběhem, tak se na to dívat dá... Chápu celkem skoro jakékoli hodnocení - na jednu stranu prd efekty, hrozná hudba, katastrofální réžie, nesmyslný příběh, na druhou stranu Jet Li umí - takže akčnák na odreagování, proč ne. No a v neposlední řadě je to naštěstí krátké, což je rozhodně plus, ale konec hrozný...40% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama