Reklama

Reklama

Rytíř Lancelot je nejsilnějším, i když ne nejbystřejším bojovníkem v království krále Günthera. Je zároveň osobním strážcem krásné princezny Herzelindy. Když ji unese nepřátelský a tajemný Černý rytíř, král vyšle Lancelota spolu s bývalým zločincem, který rytíře zná, na záchrannou misi s cílem princeznu zachránit. Lancelot začíná cestu, během které na něho čeká několik překážek a ostatní si způsobí sám… (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Uff, toto nieeee :D. Film v pohode, príbeh priamočiary a trošku aj milý :), ale nebavil :-/. Sem-tam som sa zasmial, bolo zopár odkazov na súčasnosť, niekedy sa mi to pomaly podobalo až na Shrek-a v niektorých veciach, kde boli zahrnuté "moderné vymoženosti", resp. odkazy na ne. 2* za skvelú hviezdnu výpravu (Til Schweiger, Udo Kier, Tobias Moretti, Justus, a mnohí ďalší :), ktorých mám fest v obľube). Verím, že deckám by sa táto komédia páčila :) (niekto už v komentároch naznačoval Herbig-a, a veľmi trefne, mne totiž film trošku pripomenul Manituovu botu, ktorú práve Herbig režíroval :)). Pozretie neľutujem, na vypnutie a drobné pobavenie ok :), ale druhýkrát nemám v pláne ;). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Ty jsi Černý rytíř?'' - ,,Ne, já jsem suvenýr z křížové výpravy'' . ------------- Němci jsou pověstní svým smyslem pro humor, kterému ale bohužel rozumí jen oni. Tohle celé lze těžko nějak hodnoti a mně nakonec napadá jediné. Výpravná ptákovina. Nudné, prakticky bez humoru, byť té diskusi z níž na začátku komentu cituji jsem se zasmál, podobně pak vzniku kebabů a vzniku demokratického feudalismu který pokud močíte jako muž v sedě umožňuje zapálit si kdy chcete :-). Ale to tak bylo vše. Naštěstí alespoň ta princezna byla hezká navzdory tomu svému šílenému jménu. A protože mám na hezké ženské pamatováka, hned jsem si vzpomněl na komedii opravdu o pár levelů lepší jménem Iron Sky, kde také hrála. Dávám tedy za jednu bouli a fakt se divím těm co dali 4 hvězdy. Viděli ti lidé třeba nějaké francouzské komedie, nebo anglické ? Asi, ne - protože těm by pak museli dávat hvězdy od dvaceti výš... * ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel paródiu bez štipky vtipu. Vlastne hovoriť o humore v tomto prípade je absolútne nevhodné. Kúpte si popcorn, sadnite si a pripravte sa na trapas, po ktorom vám ostanú ústa ako po obrne. Žiaľ nie od smiechu ale od permanentne zadiveného výrazu z nepochopenia, ako mohol niekto napísať niečo tak prízemné. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

No ja by som zase až taký prísny nebol, veď sú Vianoce a film má rozhodne na viac, ako 40% na CSFD. Prekvapivo mi nevadili ani New Kids on the Block a uletený humor vyslovene potešil. Nehovoriac o tom, že už len pri pohľade na pripečeného Lancelota v podaní Tila Schweigera s tou jeho pážacou parochňou zákonite musíte vybuchnúť od smiechu. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jestli si neco z lonskych vanoc pamatuju, tak je to tahle naprosto silena pohadka, ktera rozhodne neni pro deti a hodlam si ji skutecne stahnout, neb je to neuveritelna pokladnice hlasek, u kterych jsem se nekolikrat ujistovala v televiznim programu, ze se skutecne divam na pohadku. Kde jinde muzete videt, jak si ho chce Lancelotuv kamos vyhonit nad obrazkem jeho mile a Lancelot prichazi o panictvi v primem prenosu u lehkych dev, aby se svoji princeznou (fanynkou prestarlych New Kids on the Block, kterou doprovazi na jejich koncert!) vedel, jak na vec.... A abych nezapomnela, Lancelot ma sestrih Merkelovy :) Nebudete verit, ze to mysli vazne! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Til Schweiger o vzniku filmu: „Nápad na film prišiel od mojich detí, ktoré chceli, aby som natočil film pre deti.“ (Arsenal83)
  • Portál southdeutsche o filme napísal: „Trápna prehliadka celebrít: Til Schweiger odmietol nenávideným kritikom predpremietanie svojho nového filmu. Nie bezdôvodne. …Banálne gagy a primitívna groteska ... Film je presne taký chabý, ako to vyplýva už s jeho traileru.“ (Arsenal83)
  • K filmu vyšlo aj CD s pôvodným soundtrackom; vrátane piesne, ktorú spieva sám Til Schweiger, "Walta Sattla" o pirátovi Walterovi Sattlerovi, ktorý paroduje Robina Hooda. K filmu vyšla aj PC hra vyvinutá Daedalic Entertainment. (Arsenal83)

Reklama

Reklama