Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Mládkův osobitý humor se za jeho dlouhé působení v české zábavě proměnil v klasiku. A pokud si dnes pustíme některé z jeho starších projektů, což je vlastně dnes i tahle show, zjistíme, že je jeho humor také úžasně nadčasový. Vedle Mládka pak excelují také Ivo Pešák, Lenka Plačková, Jan Mrázek nebo Zdeněk Srstka. Projev ostatních aktérů mi přijde příliš kýčovitý a za to strhávám tu jednu hvězdu. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V začátcích televizní stanice, proč ne? Jako malý kluk jsem se dokázal u Čundrcountry show docela slušně pobavit, ale budoucnost to nemá. I Mládkovo "že" časem omrzí, byť jeho osobnost je na show ještě to nejzajímavější, protože ostatní postavičky nestojí skoro za nic. Úroveň to moc nemá, humor se stal časem vyčpělý a ty "soutěže"... Ach, za ty hned hvězdičku ubírám :) 4/10 ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama