Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Maki89 

všechny recenze uživatele

2*.... jedna za sexi vrazedkynu v podobe herecky Marthy Higaredy - nom nom nom a druha za uplny koniec... na Vinnieho Jamesa som sa tesil, no nedostal tu prave vela priestoru a ani toho vela nezahral bohuzial... s predchadzajucim filmom to nema spolocne nic, v tomto pripade mozem povedat ze bohuzial - jednotka bola sice blbost, ale stale ovela lepsie ako toto... 3/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se mi to celé zdálo takové jakési schizofrenní. Ty prostřihy, vizuální probliky a filtry, z toho by epileptik pomalu chytl záchvat. Postavy, ač i v prvním díle byly některé dost nereálné, tady už nereálně působí tak moc, že mi to vadí. Mám na mysli hlavně napůl incestní, napůl dementní rodinku Tremorů, která šuká, zabíjí a krade na potkání a nikdo se je nesnaží zastavit - přitom Tremorové z prvního dílu sice byli taky hovada, ale aspoň nikoho nekopírovali. Chirurg Vinnieho Jonese je další takovej dost neuvěřitelnej charakter a jeho seznámení se sexy vražedkyní, kdy se do ní okamžitě zabouchne a pak se zcela nesmyslně kvůli ní nechá zabít, to mi mozek nebral. Vůbec tohle pokračování nechápu, nefunguje to. Propojení s prvním dílem je zcela minimální - jednou tam vzdáleně zmíní Buddyho "Ace" Israele, jednou tam zmíní Primo Sparazzu, je tady opět zabijácký měnič obličeje Laszlo Soot a již zmíněná odnož rodiny Tremorů, ale to je tak vše. Název Sejmi eso měl u prvního dílu alespoň nějaký význam - "Ace", eso. Tady to ale asi chtěli nahradit tím, že vozíčkář umí karetní triky a tím pádem je on to "eso". K tomu názvu ještě musím podotknout stupidní přídomek "Assassins' Ball", který na štěstí distributor raději nepoužil, protože by ho určitě přeložili jako "Ples vrahů". Hned od začátku na mě postava Toma Berengera působí dost podezřele, takže jsem dost předvídal... nebo minimálně jsem nebyl překvapenej pointou. Stejně jak scénář, stejně chabé je i zpracování, na kterém jde vidět, že do toho moc prachů nenasypali. Ale ještě jsem nezmínil to úplně nejhorší na celém filmu - nechával jsem si to na závěr a tím ukončím celé to trápení s tímhle dost stupidním filmem: digitální výbuchy! ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

O hodně horší, průhlednější a méně promyšlenější než film první. Akce - ve filmu snad nejdůležitější - tupá a trapná. Tam, kde se film snaží být vtipný, je trapný. Tam, kde se film snaží být překvapující, je předvídatelný. Tam, kde se film snaží být akčně nabitý, je jen nudný. Tam, kde se film snaží být inteligentní, je tupý, okoukaný. Tento film mi doslova vzal čas. Těží jen z mé zvědavosti a unáhlenosti, způsobené díky povedenému staršímu bráškovi. Lituji, že jsem nalít. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mě zajímavé a od jedničky, s kterou to nemá moc společného, si dvojka vypůjčila zběsilé schéma, které se jí podařilo nápaditě naplnit. Divák se sice musí spokojit s tím, že 80 minut stráví ve společnosti hvězd nižší svítivosti, ale přehlídka různorodých charakterů, které představují, a k tomu zběsilý příval krvavé akce, které je víc, než v posledních třech filmech Quentina Tarantina, jsou pro něj nakonec dokonalou satisfakcí. Zabijáci jsou bývalí žoldáci, kteří prahnou po štědré odměně od tajemného muže jménem Hal Leuco, aby odstranili důležitého vládního informátora (Tom Berenger), který možná není tím, za koho se vydává, mají v zásobě nepřeberné množství střelného arsenálu a hlášek. Máme zde dvě pořádné mrchy, přičemž hispánku (Martha Higareda) vzhledem k tomu, že je expertkou na jedy, není radno líbat, a s tou druhou (Autumn Reeser), s vizáží pološílené rockerky nesoucí rysy pološílené psychopatky, je lepší si vůbec nic nezačínat. A co teprve její buranská rodinka, zabiják s trefnou přezdívkou Chirurg (Vinnie Jones) a v neposlední řadě zabiják, který je mistrem v měnění identit (Tommy Flanagan). Pestrá přehlídka záporných charakterů, a aby se to vyvážilo, nechybí zde jeden hodný a bystrý agent FBI (Clayne Crawford), který má chránit významnou figurku v této falešné hře, v níž mají místo i (možná) lehce "cinknuté" karty. P.J. Pesce je schopný režisér a spolu se třemi známými scenáristy namíchal koktejl plný zběsilé a krvavé akce až s absurdním vyzněním a jedním povedeným zvratem. Tohle mě bavilo a jedničku (pokud to mám srovnávat) i tak trochu překonalo. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No nevím, stále čekáte, že se něco stane a ono se to stane, ale není to takové jako to čekáte (to je skoro filozofická úvaha :) tudíž mi přijde, že celý nápad filmu je docela nevyužitý a přece jen trochu odfláknutý. Někteří assasini měli svoje kouzlo, ale šance na úspěch tohoto béčka, je vážně mizivá... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama