Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1.
(HellFire)
Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru.
(Karlos80)
Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér.
(Karlos80)
Jara.Cimrman.jr
I sebešerednější loser může mít tu nejkrásnější holku pod sluncem - tedy pokud je vtipný, bystrý nebo alespoň dostatečně drzý. Kirk je však totálně hodňounký ňoumíček se sebevědomím svědomitě sraženým pod bod mrazu a humorem natolik křečovitým, že o jeho roztomilosti snad ani nemůže být řeč. Přestože mne, jako vybraný zástupce mužského plemene, nekonečně štval, tak mne patrně chlapská solidarita donutila fandit jeho snahám a chlapáckým přiznáním předčasné ejakulace si mne nakonec i získal. Přesto je tahle romantická komedie jen značně nevyváženým průměrem žánru.(1.9.2011)
Kaka
Neskutečně zábavná žáležitost. Některé scény jsou jako vystřižené z reálu, některé zase nehorázně trapné. Nejvíce mne na tom těší to, že tvůrci okatě neukazují "děláme si pouze legraci a naschvál parodujeme". Hodnocení snímku je tudíž odvislé od toho, komu se kolik věcí podaří prokouknout. Je toho spousta. Nejlepší komedie roku.(19.9.2010)
Riddick77
Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D(3.8.2010)
predators
Rozjezd byl docela slušný, hlavně, když se jedná o tak zajímavé téma...naše, tedy chlapské sebevědomí. Jenže postupem času se začaly objevovat nešvary z konkurenčních úchylností v podobě trapných situací a občas i trochu nechutných. Ale to je věc názoru, já bych si teda nikým koule holit nenechal :-) Ale i přes všechny zmíněné vítky jsem měl možnost sledovat dobrou partu lidí a vlastně i sympatickou ústřední dvojici. 60%(6.6.2010)
Nathalie
Sáhněte do kapsy pro devítku, protože vaše vyvolená je desítka:) Stereotypy, škatulky, stupnice, známky, pravidla: namísto mantry "rules are made to be broken" ale spadne tohle dílko přesně do toho nejklišoidnějšího generalizování a notně si v něm vymáchá čumák. Svým způsobem ale přesně zapadá do postmoderní situace: když problémy nemáte, je nutno je rychle vykonstruovat. Třeba divák přijde na to, jaký je rozdíl mezi (být) nulou a jedničkou.:)(24.6.2010)