Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská romantická komedie, která ale trpí nesympatickými vedlejšími postavami, které většinou bývají tou jedinou záchranou u průměrných ženských "rom-komů". Tady je ale hlavním tahounem docela zajímavý námět a klasické "letištní" finále je tu ozvláštněno tím, že čtveřice hlavních hrdinů na letišti pracuje, takže nepůsobí natolik nuceně. Bohužel vata, která se má odehrávat mezitím není natolik zajímavá jako obsahově jediná opravdu výjimečná scéna( po večítku sestry v bytě hlavní hrdinky).Slušné tři hvězdy. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento film je trošku iná liga, ako ostatné, ani nie tak príbehom, ale hlavným hrdinom, ktorý sa nie len správa ako dement ale aj tak vyzerá. No musím priznať, že Baruchel sa mi na tu rolu hodil a keď som videl Alice Eve, tak som mu trochu aj začal fandiť. Nie že by som nevedel ako to skončí, skôr som mu začal fandiť pretom, aby som sa nenudil a keď som si zvykol na to, že tento film bude skutočne o dementnom týpkovi nič iné mi ani neostávalo. Nakoniec sa s toho vykľul celkom sympatický film s dobrým soundtrackom. 80% - 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,010,860Tržby Celosvetovo $49,779,728Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,025,108 //počet predaných kusov 37,461Tržby za predaj DVD v USA $10,559,911 //počet predaných kusov 338,493║ Pre mňa celkom milé osvieženie po niekoľkých trápnych komédiách roka 2010, Jay Baruchel je neokukaní a úloha smoliara na ženské a celkovo život mu pekne sadne, Alice Eve je zas prim kočka, k tomu sa tu nájde niekoľko vydarených vtipov, nejaké to iskrenie, niekoľko trápnych scén ktoré ale fakt zapadnú do deja a miestami trošku tuctovosti ale to sa dalo prepáčiť, takže fajn. /80%/ ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno