Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,010,860Tržby Celosvetovo $49,779,728Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,025,108 //počet predaných kusov 37,461Tržby za predaj DVD v USA $10,559,911 //počet predaných kusov 338,493║ Pre mňa celkom milé osvieženie po niekoľkých trápnych komédiách roka 2010, Jay Baruchel je neokukaní a úloha smoliara na ženské a celkovo život mu pekne sadne, Alice Eve je zas prim kočka, k tomu sa tu nájde niekoľko vydarených vtipov, nejaké to iskrenie, niekoľko trápnych scén ktoré ale fakt zapadnú do deja a miestami trošku tuctovosti ale to sa dalo prepáčiť, takže fajn. /80%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Sáhněte do kapsy pro devítku, protože vaše vyvolená je desítka:) Stereotypy, škatulky, stupnice, známky, pravidla: namísto mantry "rules are made to be broken" ale spadne tohle dílko přesně do toho nejklišoidnějšího generalizování a notně si v něm vymáchá čumák. Svým způsobem ale přesně zapadá do postmoderní situace: když problémy nemáte, je nutno je rychle vykonstruovat. Třeba divák přijde na to, jaký je rozdíl mezi (být) nulou a jedničkou.:) ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama