Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nápady jsou tam občas vesele nepraktické a kýčovitě otřesné, nicméně věřím, že každý si na tom najde trochu té inspirace a za dvě stovky papírových Palackých si předělá hajzl na luxusní kadiboudu s vyhřívaným prkýnkem, koberečkem se vzorem leopardí kůže, plochou televizí a šikovnou plastovou poličkou ve tvaru kosočtverce. Kdyby navíc producenti našli alespoň trochu sympatického moderátora, určitě by se pořad těšil větší oblibě, jelikož infantilní Cejnar je příjemný jako autonehoda a nebojím se říci, že právě kvůli němu se většině lidí chce zvracet, když přepnou na tento kutilský pořad o předělávkách interiéru. Doby Přemeta "Prkenné" Podlahy jsou ty tam a mně nezbývá, než se těmto zajímavým pořadům vyhnout, jelikož se nám je snaží vnutit moderní formou, která je prošpikována kulantními vtípky a osobitým přístupem dementních moderátorů. Amen. 35% ()

Hidan 

všechny recenze uživatele

Ze sledovatelného pořadu o přestavbě domu se postupem let stala další komerční sračka, kde jde hlavně o to, dozvědět se během půl hodiny smutný a velmi citově založený příběh Janičky z Vidlákova, které v osmi letech umřeli oba rodiče, od devíti musela pracovat na banánových plantážích a v šestnácti jí znásilnila banda výtržníků. Na Primě Love se později téhož dne v Soudní síni staneme svědky soudního procesu s výtržníky a majitelem plantáže. Příšerný. ()

Reklama

smikyna 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že všechno musí hned zdemolovat a vymlátit s tím, že je to naprosto nefunkční a jak v tomhle někdo může vůbec žít. Nahrne se tam tým designérů, kteří uměj akorát vybírat drahý snobácký doplňky, jen proto, že zrovna tenhle týden je tohle moderní. Na pořad Bydlení je hra to nemá - konzultují s majiteli, nemaj tak přemrštěný ceny a hlavně se snaží renovovat staré věci - vdechovat jim nový život. To se mi líbí a ráda se takto inspiruji. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ráno vstanu, vyprázdním se, odejdu do práce a večer v totálně přestavěném bytě na WC nedoběhnu včas, neboť se tato místnost nachází v poněkud jiném kvadrantu než ráno. Všude samá veselá barvička, nová stěna či prach lapající nesmysl a já ženu tým designérů svinským krokem z mého domu. Tak by to dopadlo, kdybychom se někdy s "cejnarovci" potkali, ale na druhou stranu se celkem bavím, když si nadšení dobrovolníci nechávají přeměnit svůj domov k obrazu někoho jiného. Svůj domov si zkrátka dokážu zprznit sám a nepotřebuju k tomu tým organizovaných šílenců. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Často zajímavá sonda do „bytových návyků“ našich spoluobčanů. Poměrně různorodý náhled jednotlivých skupin bytových architektů na to, co je nebo může v bytě být praktické nebo alespoň zajímavě vypadat. Původně docela milá bezprostřednost Pavla Cejnara coby moderátora, která se však postupně přehoupla spíš do drzosti a manýry. Po prvních sériích, jež považuji za výborné, hodnotím kvalitu (asi je to přirozené) jako upadající. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)

Reklama

Reklama