Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (129)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nejsem kdovíjaký fanoušek fúze kreslených postav a reálných herců…..Alvin a Chipmunkové, Šmoulové, Garfield a kdoví kdo ještě. Mám pocit, že animovaný vtip ve skutečném světe nefunguje a stejně je tomu i naopak. A když se bavíme o Tomu a Jerrym, jejichž nosnou zdí jsou od jakživa právě gagy, platí to dvojnásob. Celé to působí jako patnáct let stará komedie s Lindsay Lohan, jenom s tím rozdílem, že jim pod nohami pletou animované myš s kočkou. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to cringe, sra*ka, IQ 0 film - říkejte tomu jak chcete, ale jednoduše to spadá do této kategorie komedií. Takže kdo už předem ví, že nemá takový typ komedií rád, může tento film vynechat. Já jsem milovníkem přesně tohoto cringe retardovaného provedení, takže to je podle mého gusta. Je zde tuna scén, kdy se Tom a Jerry nesmyslně mlátí a nahání a vždy jsem se zasmál - ne že by to bylo vtipné, ale spíš jak to bylo prvoplánové a tupé, a to mě děsně bavilo. Ale oni jsou de facto vedlejší. Podstatnější a vtipnější tu je stoprocentně Chloë Grace Moretz, která se může prohlásit za plnoprávnou královnu tohoto skvostu. Ta holka prostě jede a vždy jsem se u ní zasmál...chci s ní VÍC komedií 😍🤩!! Takže komedie u mě zafungovala. Příběh je jednoduchý, ale přesto dokáže bavit a přicházet s vtipnými situacemi, takže opět skvělé! Postavy mě bavily stejně jako jejich vtipy a vmíchání 2D zvířat do 3D světa by nemohlo být funkčnější. Prostě na výbornou! Film jsem si užil a ode mě dostává zasloužené 4*. (Na 5* mi tam chybělo více vtipů.) Chtěl bych ještě zopakovat, že to není film pro každého, musíte totiž přistoupit na jejich humor, nebo si to neužijete - já si to užil, brácha ne. Vyhodnocení: V takovém hotelu bych chtěl být ubytovaný 🤗 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak už zde napsali jiní, Tom a Jerry není vyloženě o "odvěkém souboji kámošů jak hrom", nýbrž se stejnou, místy i větší měrou soustředí na lidské postavy. Problém je v tom, že většina těchto postav je zle napsaná a jejich představitelé nemají pořádně co hrát - více mě zaujala snad jen "creepy" Joy v podání Patsy Ferran. Mnoho použitých gagů jsme viděli již dříve ve starších příbězích Toma a Jerryho, takže v tomto směru film moc nepřekvapí - a nepomáhají tomu ani technologické vymoženosti. Nicméně abych jen nehanil, chválím nápad vytvořit všechna zvířata animovaně - holuby si ale mohli tvůrci odpustit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tim Story je fakt strašnej patlal. V tom filmu totiž nefunguje vůbec nic a to říkám jako někdo, kdo skeče s Tomem a Jerrym jako dítko miloval a miluje dodnes. Tenhle film je šablona, která si akorát odškrtává povinné scény. Scénář to v podstatě nemá, je to statické, bez energie, bez života a úplně bez emocí. Herci hrají zmateně, animace postaviček je vysoce podprůměrná a po většinou jsem tam tu živost Toma a Jerryho vůbec necítil a když zrovna ano, tak proto, že byla daná scéna vykrádačkou nějakého mnohem povedenějšího desítky let starého skeče. Kromě toho z filmu strašně smrdí afroamerická mentalita a to opravdu v takovém tom negativním slova smyslu. Počínaje neskutečně otravným a nehodícím se hip-hopovým soundtrackem, přes občasné podivné pohyby a chování animovaných postav nevkusně evokující gangsta niggaz in da hood. A jo, přiznám to, sralo mě to. Tady fakt jo. Vždyť to bylo tak strašné trapné, že to nemůže bavit ani ta děcka. Režijně nikoli podprůměrný, ale vyloženě nezvládnutý film, který z odpadu vytahuje akorát pohled na Chloë G. Moretz v kostýmku a to taky jen ve chvílích, kdy se trapně nepitvoří. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama