Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání. Všechno tady už bylo. Některé vtípky dokonce vykradeny z předchozích dílů. Celý děj mě navíc nějak nezaujal a chvílemi mi bylo jedno, co se ve filmu zrovna děje. Závěrečný souboj je pak degradován neustálou snahou o humor, která přichází i ve chvílích, kdy má být divák napnutý nebo dojatý. Dojemné scény teda nefungujou taky. Prostě buď ať pandí dobrodružství už skončí, nebo to chce lepší scénář. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po je panda, ktorú nemôžete nemilovať. Je s ním kopec srandy a akcie a navyše má vždy dosť premakaných súperov medzi ktorých patrí aj Kai. Kai je jeden z najnebezpečnejších súperov veľkej päťky lebo má schopnosť zbierať chi všetkých majstrov a premeniť ich na monštrá bojujúce pod jeho vlajkou. Ak ho chce Po poraziť musí nájsť svoje korene a objaviť pravdu o svojej minulosti. Po zisťuje že nie je na tento boj sám a rozbieha vynikajúce dobrodružstvo nie iba pre najmenších divákov. 88% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama