Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (307)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Kung Fu Panda 3 prakticky jen vykrádá to, co už bylo vykradeno ve druhém dílu a není prakticky ničím sympatický. Pokud bych dal tomuto 4 hvězdy jako ostatní, musel bych dát jedničce hvězd tak 10... KFP3 není vtipná, není akční, neexistuje zde napětí, novota je zde prezentována pouze představením "neznámých" postav -> pand a jejich návyků. Božká pětka, nebo jak si nadávali, zde nehraje ABSOLUTNĚ žádnou roli a i megasympatický Master Shifu pojde během prvních pár minut... Zbyde nám tedy pouze osazenstvo - Trapná panda, Normální pandy a Býk, co se chvástá svou nesmrtelností a vykrádá barvy Anastazie... Pro mne velké zklamání. P.S. Číší z toho marketingový tah, což je mi totálně proti srsti... Trapných a tlustých 30% ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Potřetí skoro to samé, snad jen o něco dětinštější. To občas vedlo k vtípkům, příběh tím ovšem spíše trpěl. Byl nesoustředěný a hloupoučký. Po i tentokrát není po většinu filmu k užitku, aby si ke konci zázračně osvojil dovednost, se kterou porazí záporáka. I ten je oproti minule slabší, a i když mi pozměněná instrumentálka písně od Imagine Dragons nejdřív udělala radost, ke konci už šla docela na nervy. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to o tolik lepší, než předešlé dva díly a to hlavně tím, že zde je prostě záporák, co byl zlej, je zlý a nadále hodlá být i zlým. V jedničce, Tai Lungovi bylo něco slíbeno a pak mu byl ukázán prostředníček, takže jeho reakce byla adekvátní. Ve dvojce šli tvůrci ještě o kus dál, kdy Shenovi bylo řečeno, "jednou tě panda zabije". Jako a co očekávali, že udělá ? Podle mně se zachoval normálně a jednal instinktivně, každý by se tak zachoval. Takže Kai tady fakt díky, byť pod tím hlasem se skrýval J.K. Simmons a ten prostě nemá obličej, hrát nějakého šílence, však tady jeho hlas fungoval výborně. Sice ubylo akce, jen dvě větší, ale tvůrci radši dali přednost příběhu a postavám, což je logicky lepší. Protože Po pak ze sebe nemusí dělat kreténa, jak mu neustále něco padá na hlavu a nebo jak někam padá, takže je fajn že i od tohle tvůrci upustili. A to shledání v pandí vesnici, bylo fakt dojemný, tady nelze nic vyčíst. Je teda fakt, že to jde hodně rodinou cestou, ale to ať si každý vezme jako klad nebo zápor. Navíc neni tady žádné trapné žárlení, dokazovaní něčeho a podobné věci, sice je tu morální ponaučení, ale to je teď prostě všude a tady to celkem funguje. Navíc se mi hrozně moc líbila hudba, když nastupoval Kai na scénu, nebylo to žádné ching chong, ling long, ting tong a jelikož nedokážu na tomhle animáku najít chybu, tak se nelze divit mému hodnocení. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí mi řeklo, že trojka je daleko lepší než dvojka a já souhlasím, ale není o tak moc lepší. Kung Fu Panda nám už prostě nemá co nabídnout. Konec je jasný už od samého začátku. Za celý film jsem se zasmála jediné hlášce, kterou pronesla ke konci kudlanka. Upřímně doufám, že trojkou to končí a už to vzdají. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (14)

  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama