Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

freddy 

všechny recenze uživatele

Je asi jasné, že původní originál je jen jeden a ať by tvůrci přišli se sebelepším filmem, tak prvnímu dílu se to prostě nevyrovná. Proto jsem rád, že tvůrci tohoto pokračování nechtěli kopírovat původní film a přišli s novým námětem a novým příběhem, který s tím původním nemá téměř nic společného, vlastně jediným spojovacím prvkem je DJ Qualls v roli Kylea a potom začátek filmu, jenž začíná při prohlídce univerzity, které se účastní zájemci o studium. Pak už se ale rozjíždí nový příběh a já jsem se u toho docela příjemně bavil. Žánr road movie zůstal zachován, vtipné části se tu taky našly (při vzpomínce na scénu, kdy policie zatýká ozbrojenou zlodějku taxíku, se směju ještě teď), a tak jsem nakonec s výsledkem spokojen, dá se dokonce říci, že kvalita filmu mě velice příjemně překvapila, protože v rámci žánru teenage filmů je to více než snesitelné a kupodivu také koukatelné, takže panuje spokojenost. Jediný problém jsem měl s tím, že pravidla toho pivního pongu jsem pochopil až ke konci filmu, ale naštěstí tenhle film nebyl jen o pivním pongu. Herecké výkony si v rámci žánru dovolím označit za zdařilé, neznámí mladí herci to zvládli perfektně a já tak nemám žádný důvod tenhle film hodnotit špatně. Rád si tuhle jízdu někdy zopakuju a filmu tímto uděluji tři hvězdy. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Prostě je to Road trip, to mluví za vše. Je sice pravda, že už to nedosahuje takové kvality jako první díl a postavy z prvního dílu už tu téměř neuvidíte. Avšak některé věci se mi na tomto filmu líbily. Ať už ústřední písnička a nebo některé beer pong triky. Kdo však neviděl kultovní první díl tak ať si jednu hvězdičku hned ubere... ()

Reklama

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Po asi necelé půlhodině co jsem film sledoval se vztyčeným obočím jsem měl sto chutí jej vypnout. Říkal jsem si ale, že špatná první 1/3 filmu nedefinuje kvalitu filmu celkově, takže jsem pokračoval v koukání. Jaká to chyba! Kdybych se byl poslechnul a film hned vypnul, bylo by to nejlepší. Ba ne, kdybych na tenhle odpad nikdy nenarazil, bylo by to nejlepší. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co byste od toho očekávali. Buchty, chlast, ztřeštěné příhody. Vše ale bohužel v malých nemastných neslaných porcích. Žádná výraznější postava, žádná výraznější scénka. Nicméně na zaplácnutí večera u piva s kámošema poslouží. Pravidla samotného beer pongu si asi budu muset někde vyhledat, protože ve filmu je ohýbali vždy, jak bylo zrovna potřeba. Btw: S původním Road Tripem to má samozřejmě asi tak stejně společného jako poslední díly American Pie s jedničkou. 40% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád nenáročné komedie, které se odehrávají na cestách. A musím tedy uznat, že tento film nebyl až tak nudný, jak se může na první pohled zdát. Děj totiž obsahuje několik přijemných dobrodružných spestření jako třeba stopařku lupičku nebo skupinku školaček z katolické školy a nabídne několik docela vydařených komických situací. Zkrátka řečeno pořád se něco děje, co posouvá děj dál. Horší už to je se závěrem, kteý mi přišel spíše podprůměrný. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama