Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemře starý trenér oddílu Josef Hnátek. V klubu se musí vyřešit dvě velmi ošemetné záležitosti. Kdo bude nový trenér a jak se vypořádat s Hnátkovým přáním, aby jeho popel byl rozsypán po hřišti. (TV Nova)

Recenze (13)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli přijede Olešná v modrých, tak budete hrát v těch propocených. Svérázné rozloučení s bývalým trenérem jako úvod k seriálu mě mnohdy rozesmálo. Jirka Luňák je borec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak teďka se modlete, aby Olešná v sobotu nepřijela v modrým. Jinak hrajete v zapocenejch." Umřel prudič Pepa Hnátek a jeho vdova odmítá prát dresy, pokud nebude trenérův popel rozprášen po hřišti. To je celkem slušný začátek, kterému chybí jen trochu více "kvalitního" fotbalu. Nicméně inovativní taktika nového trenéra Luňáka je fascinující (sklepáváme do křídel) a ostatní alespoň dostali prostor se představit - Jarda Kužel se svým bebíčkem, předseda Orel s diplomatickým řešením problému, jáčkující Áda a nerozlučná dvojka Ludva s Forbesem. Hned při prvním setkání jsem poznal, že tyto exoty budu mít rád. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

rUpokojenie hráčov i funkcionárov, rozrušených poslednou vôľou zosnulého trénera, sa dá niekedy dosiahnuť prefajčením sa nocou takmer do omdlenia. Alebo svojrázna transformácia hesla "Prach si a na prach sa obrátiš" na "Prach si a na popol sa obrátiš" a ešte aj naopak. Pretože, ak by sa geniálne jednoduchý nápad nezrealizoval, hráči by do smrti chodili hrávať v stále prepotenejších, neopratých dresoch. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod seriálu nás hnedka přímočaře vrhne do děje, který se točí kolem mrtvého Hnátka a jeho popele. Hnedka z první na nás tvůrci poslali několik velmi přesných hlášek, a vrcholem děje je jeho závěr s rozloučením se s Hnátkem, kdy zahraje Míša Tučný a kluci se budou bát chodit do skluzů. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak jsem se prostě u toho nesmál. Nebýt vynikajícího Soboty a Vetchého, tak jsem to ani nedodíval. Ale snad to byla jen daň za úvodní díl a příště se to trochu rozjede. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tréner a kapitán a A Družstva SLAVOJ Houslice.... Geniálne napsane zahrane i sestrihane... 90% ny úvod do víťaznej sezóny Dedinského Veľkoklubu SLOVAN sorry...SLAVOJ Humenné teda Huoslice😂 ()

gramofonix 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten druh seriálu, ktorý môžem pozerať s prestávkami stále dokola. Výborné obsadenie, výborná atmosféra dedinského futbalu. Vždy som mal rád pralesné ligy. Má to svoje neopakovateľné kúzlo . ()

Reklama

Reklama