Reklama

Reklama

Události, které formovaly náš svit, od historických tragédií, k úspěchům na poli vědeckého rozvoje. V naší době došlo k významným mezníkům, které společně představují shrnutí zkušeností definujících dvacáté století. V každém z těchto dnů se navždy změnily životy milionů lidí. V poutavém seriálu ožívají okamžiky jako objev fosílie prvního dinosaura, katastrofa vesmírné lodi Challenger, proces s Galileem a vánoční příměří během první světové války. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý dokument s velmi příjemným hlasem průvodce. Vytyčený časový prostor a potřebné informace především pro méně znalé, pro vytvoření nějakého objektivního názoru a úhlu pohledu na danou problematiku podle mě bohatě stačí. Seriál je složený z nejrůznějších novodobých historických událostí z různých časových etap, viz třeba Atentát na prezidenta Kennedyho, Aféra Watergate (prezident Nixon) apod, které opravdu jak čas ukázal otřásly světem, vše pojato napůl v autentické - dokumentární a hranné podobě.. V současnosti na zpravodajské televizi Z1 v hlavním vysílacím čase.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda poslední měsíc koukám snad skoro jen na dokumenty, neříkám že je to špatně, ale už jich mám opravdu dost:-) KAždopádně tohle patří do jednoho z nejlepších dokuměntů, ve kterém se nevyskytují zvířata. Dozvíme se tu mnoho věcí, o kterých jsem nejen já neměl do teď ani páru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dni možno otriasli svetom a dejinami, ale tento dokumentárny seriál mnou neotriasol. Ako spomína užívateľ Karlos80, príbehy sú sprevádzané veľmi príjemným hlasom rozprávača a ten je z tohto dokumentu tým najlepším. Inak je to sotva príjemerný výtvor, málo zaujímavý pre širšie publikum. V tomto žánri sa ich natočilo oveľa viac a lepších. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zdařilý dokument o událostech co se zapsaly do dějin. Vše je uděláno hranou formou, aby přímo ukázali co a jak bylo a vše doplněno patřičným komentářem. V současnosti to dávají na Z1. ()

oGGy 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen díl o iPodu a větší snůšku nesmyslů jsem neslyšel. Doufám, že se vše jen ztratilo v překladu a další díly nejsou tak mimo mísu. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který divákům přibližuje pozadí a detaily různých důležitých událostí tohoto světa. Zejména v době, kdy se na historii pomalu zapomíná, je to velmi poučné. 70% - 4**** ()

Reklama

Reklama