Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že každá postava dostávala mimo záber úder do hlavy tupým predmetom. Inak si neviem vysvetliť tie osobnostné zmeny, ktorými prechádzali každých desať minút. Jednu poriadnu a definitívnu ranu čelom o stôl si radšej mohol dopriať scenárista, ušetril by nám, kultivovaným európskym intelektuálom, jeden filmový argument dokazujúci primitívnosť hollywoodskej kinematografie. Celé je to jalové, plytké, detinské. Nebrať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kutcher je profesionální bezskrupulózní zlatokop, kterej se jednoho krásnýho dne zamiluje a všechno je rázem jinak. Takže další kýč jako prase, kterej se od svejch bratříčků liší snad jen lehce netradičním koncem. Jinak se neni na co koukat, protože hlavní představitel hrál dobře naposledy v Hele vole kde mam káru a zbytek ansáblu taky nestojí za moc. Zachraňuje to jen nahatá Anne Heche, která už má sice roky, ale pořád vypadá móóóc dobře. 10% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem chuť na pohodovou romantickou komedii a po shlédnutí traileru k tomuto filmu jsem si řekl : tak tohle bude to pravé . No a ono nebylo ! Ono je to totiž erotické drama ! A. Kutchera jako herce mám rád , ale tady byl fakt na pěst . Nemyslím jeho herecký výkon , ale to jak se chová jeho postava ve filmu . Určitě k tomu přispěl i hodně špatně zvolený dabing , který se k němu vůbec nehodil . Příště bych si to radči pustil v originálním znění . Na druhou stranu , film je to natočený dobře . Herecký výkony jsou slušný , dialogy dobře napsaný , lokalita také stojí za to . Jako správné drama , to má i špatný konec , což je u tohoto filmu docela plus , protože aspoň je to reálné a nespadne to do filmového kýče . ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno