Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

H34D 

všechny recenze uživatele

Silné, díky rodinným hodnotám možná až trochu lacinně-vděčné téma, ale atmosféra je těžká a hutná od prvních sekund. Temnota tímto vedlejším projektem prostupuje znatelně, ale přesto si myslím, že brutalita místy hraničí až se samoúčelností, navíc mě osobně nějak rozmrzela nulová spojitost s filmovými Strážci, ale to už je jen vina nevhodných osobních očekávání... 7/10 ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No....velmi dobre spracovana a naanimovana vec s Watchmena (komixu) s perfektnou atmosferou. Nikdy som necital samotny komix, takze pre mna to dejovo nema absolutne nic spolocneho s filmom, ale podla toho co som tu cital, tak tento pribeh dejovo nema nic spolocneho s Minutemanmi ani v komixe!?? Takze totalne mimo, ale dobre! *;-) ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej krátkej hororovej animák, kterej je součástí prodloužené verze watchmenů. Hlavní hrdina s hlasem G. Butlera přežije po útoku Černého škuneru na svoji loď a dělá vše pro to, aby se dostal do rodného města za svou rodinou a zachránil je před zlem, které se k nim blíží. Filmek má zajímavej konec. Za mě 80% :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I já se přidávám k pochvalným komentářům. Tento hororový animák je opravdu kvalitní, atmosféra pěkně mrazivá a děj „logický“ – čímž si mne získal na svou stranu a to i proto, že komiksový Watchmen neznám a ani jsem nikde nepátral, o co v něm jde. Animace rovněž ušla, přestože není nějak závratně špičková-byla dostačující. Navíc jsem tu nezaznamenal žádné nudné pasáže, takže spokojenost nadprůměrná, stejně jako mé hodnocení. Klidně to mohlo být i delší. K mému uspokojení tu bylo i dost krve a kvituju netradiční postavení voru…70% ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Krátky film, ktorý si lepšie vychutnáte, až keď si ho pozriete v celku a nie rozkúskovaný v hlavnom diele - Watchmen, ktoré štýlovo dopĺňa. Osamelý človek na hranici života a smrti a jeho bizardne šokujúca premena z rozumne uvažujúceho človeka na šialenca, pecka. Škoda, že pri opakovanom zhliadnutí stráca svoje mrazivé čaro a iba spolu s Watchmen funguje na 100%, osamote iba na takých 75%. ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama