Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se vydáte snad poprvé v životě do luxusní restaurace abyste vybočili z manželského stereotypu a zvrtne se to v boj o život? Jistě, ta pravděpodobnost je velmi nízká, ale jak nám ukazuje tento film, nikoliv nereálná. A jestli z toho vyváznete se zdravou kůží, to už potom záleží na mnoha faktorech. Například nakolik vhodně se jako manželská dvojice doplňujete, jak moc dokážete zachovat chladnou hlavu a vymyslet plán jak se z toho dostat, a v neposlední řadě jsou také důležité vaše kontakty. Když se pak sejde všechno vhodně dohromady, můžete téměř jistě doufat, že se za svítání vrátíte domů a manželský stereotyp bude pryč. Toto je úchvatná komedie, ktará mě ani na vteřinku nenudila, a u které jsem se velice často a hodně hlasitě smál. Bezesporu nejvtipnější zde byly scénka s taxíkem, která byla naprosto geniální, a potom scénka s Jamesem Francem a Milou Kunis, která neměla ani malinkatou chybičku. Když k tomu ještě připočtu hlavní hrdiny v podání Stevea Carella a Tiny Fey, kteří mě dokázali mnohokrát úžasně rozesmát, tak prostě musím říci, že tenhle film nemá chybu a zaslouží si plný počet, protože takhle úžasně jsem se už dlouho nepobavil. Je to za pět hvězd! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, tak je to docela zábavný, ale celkově to je takový nedotažený - je to trošku vtipný, je to trošku akční, ale ve výsledku nic z toho pořádně, nicméně jako taková pohodovka na odreagování idealní. Navíc Carrell umí být vtipnej a Tina Fey ho slušně doplňuje. A Wahlberg by si to tričko fakt měl vzít, kdo na to má furt čumět a závidět ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s pohříchu nevyužitým potenciálem a obsazením. Shawn Levy opět točí svůj rutinérský standart bez jediného nápadu, scénář je místy dost pitomý a humorné scény taky moc nefungují. Steve Carell a Tina Fey už mají za sebou taky mnohem lepší věci, ale herci ve vedlejších rolích byli celkem fajn (Wahlberga bylo ale bohužel málo). Naštěstí je to ale dost krátký, takže to uteče jako voda, u některých scén jsem se přece jenom trochu zasmál a automobilová honička byla fajn. Fanoušky nenáročné zábavy to zřejmě potěší. 50% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdy, protože Steve Carell a Tina Fey jsou sice dobří komici, ale i oni potřebují schopný scénář. Tenhle současný "tak ať improvizují klidně celý film, oni něco vtipného jistě vymyslí, když se to nepodařilo nám" trend se mi příliš nelíbí. Noční rande navíc režíroval specialista na nepodařené komedie Shawn Levy a jistě to byl jeho nápad, natočit přes polovinu filmu zběsile (a zbytečně) roztřesenou digitální kamerou. I přesto se ale vtipné momenty najdou - například to věčné vrážení do otevřených zásuvek, Carellovy narážky na Marka Wahlberga bez košile nebo opravdu originální (z celého snímku rozhodně nejoriginálnější) automobilová honička. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama