Reklama

Reklama

Recenze (16)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Komiks som nečítala, čiže nie som oboznámená s príbehom (či vôbec dajaký je), no pilot na mňa nijako nezapôsobil. Len dookola samé zabíjačky, bitky, a mňa to už zrejme pobaviť nedokáže. (Moju pripomienku lepšie vystihol mourek10100), Som zvedavá akurát na Josepha Gilguna (Misfits), ako sa jeho postava vyvinie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí jsem nečetl komiks, takže jdu do seriálu bez velkých očekávání. Pilot se mi vcelku líbil, představil zajímavé postavy i poněkud depresivní stádečko místního kněze, na úvod proběhlo i slušné množství akčních scén, dokonce se i něco málo existenciálně filosofovalo. Jen mě při nástupu Cassidyho na scénu překvapila středověká zbrojnice na palubě soukromého tryskáče, ale co já můžu vědět o výbavě soukromých letadel... ()

Reklama

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu mě seriál zaujal, zvláště díky scéně kde se poprvé objeví Cassidy ( z tváří Josepha Gilguna neboli Rudy z Misfits ) a scéně kdy ukáže kazatel svou temnou stránku ve scéně v baru. Zato postava Tulip si mě zatím nijak nezískala, naopak mi v dílu vadila. Uvidíme jak se seriál rozjede dále. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piloty novych serialu byvaji problematicke tim, jak se musi predstavit kvanta novych postav a rozjet nekolik pribehovych linii. Rogen a Goldberg se s tim ale poprali skvele. Ustredni postava Preachera je od prvniho zaberu sympaticka az na pudu, Cassidy je uzasny a ostatni se taky neztratili. Zatim cekam na nejaky silny, nosny pribeh. Jinak byl prvni dil paradni, vcetne skvele akce! ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot trochu roztěkaný, ale rozhodně slušný. Bohužel nejsem políben komiksovou předlohou (což možná po shlédnutí pár dílů napravím), takže mi postavy přišly bezúčelně hnané na plátno jen proto, abychom o nich věděli. Tvůrci je zaručeně vykreslí v dalších epizodách, ale to na věci nic nemění... Jinak ovšem Preacher disponuje skvělými herci, správně temnou atmosférou a drsnou akcí, která se naštěstí nebojí krve. Do plné palby tomu chyběl opravdu jen kousek. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama