Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Kurva drát, ti Amíci jsou ale štědří lidumilové. Zbouraj Vám barák a místo něj postaví přeplácanou papundeklovou reklamní sračku dodavatelský stavební firmy za prachy, který by vydaly na 4 další baráky. Do toho po celou dobu nezavře klapačku idiot jménem Tááááááááj! Zachraň se, kdo můžeš. Dokonce tu nechybí blbá barbie, která maká rukama! No, to jsem nežral. "Předtííííííím!" a "Potom!" ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý charitativní pořad s velkým morálním poselstvím... Ale já nemám ráda reality show, které cíleně hrají na city diváka. Záměrně vybírají co nejvíc sociální případy (rodinu s 10 dětmi, hluché rodiče se slepým dítětem, syna válečného hrdinu na vozíčku atd) a rodinka zahraje před kamerami divadlo, jak strašně se jim doteď žilo a jak to všechno spraví nový dům. U některých lidí mi bylo vážně do smíchu, jak okatě hráli chudáčky a pak se moderátor Ty diví, že jsou plni optimismu i po všech těch životních nástrahách - kdo by nebyl šťastný, když ví, že mu zadarmo postaví barák s 10 pokojama, obřím obývákem, super kuchyní, dílnou, pracovnou, bazénem... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vybereme průměrnou, sociálně slabou americkou rodinu, ideálně nějakou opálenější, ať je vidět, jak jsme multikulturní. Posadíme všech deset jejích členů do nablýskané limuzíny a pošleme je na týden do nějaké luxusní dupy. A za ten týden jim lautr přestavíme ten jejich papundeklový barák (v Evropě i stodoly máme trvanlivější). Sice při prvním větším větru i tak odletí z Kansasu, ale aspoň bude vypadat hezky. Až se rodinka bude zvracet z holidajs, schováme renovovanou kuču za autobus, přitáhneme lidi z širokého dalekého okolí, vnutíme jim transparenty, konfety, pod hrozbou ostřelovačů na přilehlých budovách je přinutíme tleskat a jásat. Potřebná rodinka se vyhrabe z limuzíny, dojetí z nich tryská, mávají, pláčou, smějí se, zakrývají si ksichty dlaněmi. Autobus na cirkusový povel moderátora odfrčí, rodinka spatří tu svou papundeklovou nádheru a spustí hysterický povyk - vřeští, kvičí, objímají se, skáčou, válejí se po zemi. Uvnitř ohňostroj hysterie pokračuje v ještě vyšší intenzitě, když rodinka zjistí, že mají novou velkou televizi, uíííííííííííí! A v ložnici je taky, uíííííííííííí! V každém dětském pokoji je rovněž televizor, uíííííííííííííííííííí! I v koupelce je obrazovka, uíííííííííííí! A na hajzlíku je celé domácí kino - uíííííííí, uíííííííííííí, uíííííííííííí! Po 15-ti minutách frenetického křepčení a hysterického vřískání by snad i ten nejvíce přející lidumil uvítal, kdyby do renovovaného domečku okamžitě a střelhbitě jebnul menší asteroid a po celé téhle reality šouškárně zůstal jen dýmající kráter. 20% za pohledy předtím/potom. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tygert Bruton "Ty" Pennington je tesár, ale aj americký televízny moderátor, ktorý vo svojej reality show, spoločne s početným teamom zručných chlapíkov, dokáže počas jedného týždňa kompletne prestavať starú, polorozpadnutú chajdu na luxusnú, komfortne zariadenú vilu. Vždy takto pomôžu nejakej rodine, ktorá sa ocitla v skutočne ťažkej životnej situácii. Za sedem dní im postavia "Dom snov". Aspoň tak im chcú uľahčiť ich neľahký údel. Znie to dosť filantropne, ale napriek tomu sa nejedná o nejaké vypočítavé citové vydieranie diváka. ** ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Altruismus a patos, svým pojetím asi klasická americká show. Rozhodnutí, zda-li se jedná o pořad, jenž si zaslouží pozornost široké divácké obce nechám na jiných, já bez dalšího komentáře volím zlatou střední cestu, o kteréžto asi nelze neříct, že by nebyla alibistická. Racionální soud, zda sledovat či nesledovat totiž provést neumím. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama