Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film s klesající kvalitou, první třetina filmu vypadala dosti slibně. Docela velké množství originálních nápadů, bohužel časem se přestává dařit Jeremy Pivenovi a to především herecky. Nejvtipnější postavou je s přehledem Charles Napier, který se blejsknul v roli nemilosrdného Dicka Lewistona. Cameo Willa Ferrella tentokráte naprosto neúčinné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra. Úplne bežná komédia, pri ktorej sa človek zopár krát zasmeje nad tou stupiditou hlavných protagonistov, ale nič na tom nebolo také výnimočné. Možno akurát ten námet, alebo lepšie povedané, to prostredie v ktorom sa to celé odohrávalo. Niektoré tie predajné triky boli fakt až absurdné, iné boli celkom zábavné, ale v konečnom dôsledku nič z toho nebolo také, že by som sa z chuti zasmial nejako veľmi. Takže skôr mierne podpriemerné, no nebolo to úplne márne. ()

Reklama

Joll 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, všechno je tady tak děsně přitažené za vlasy až je to směšné. Duo ze seriálu Office určitě potěší, hlavně Craig Robinson v roli DJ je k popukání, stejně jako Charles Napier, kterej si na stará kolena vystřihl pěkně šílenýho prodejce. Musím říct, že jsem se příjemně bavil, ale asi to nebude úplně pro každýho.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda tohle mizerny hodnoceni me docela prekvapilo, sice se nejedna o nejaky veledilo, ale je to brutalni komedie, u ktery jsem se od zacatku do konce perfektne bavil. Jednoduchej, misty neverohodnej, ale super sviznej a zabavnej pribeh se spoustou hlasek a hromadou vtipnejch postav a dokonalym cameem Ferrella. Misty se to sice zadrhne, to kdyz se tvurci snazi o nejakou tu vaznejsi scenu, ale vetsinu casu jsem se proste smal od zacatku do konce, takze pro nizky hodnoceni fakt nevidim duvod. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Goods postupně nabírají na obrátkách, ale až na úžasnou roličku Willa Ferrella nikdy nedosáhnou bodu, kdybyste je mohli považovat za něco víc, než jen průměrnou komedii. Troufám si říci, že bez stávajícího obsazení by byl film naprostým odpadem. Co ho totiž tahá alespoň do průměru jsou právě herci. Jeremy Piven suverénně prodává auta a jeho parťáci mu sebevědomě kryjí záda. Téma nabízí více potenciálu k vyblbnutí, než tvůrci dokázali využít, ale na prázdné, nudné odpoledne se Goods hodí naprosto perfektně. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Bandita je Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977. Jak zazní i ve filmu, je tento automobil navždy spjatý s automobilovou filmovou klasikou Polda a bandita (1977). (Adrai)

Reklama

Reklama