Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Není důvod být shovívavý, film nedisponuje vůbec ničím zajímavým a postavy jsou neskutečně zmatené až pomatené. Po většinu filmu jsem nechápavě kroutil hlavou nad jejich chováním a uvažováním. Robert Pattinson není a nebude nikdy žádný herec, pokud mě ve filmu někdo zajímal tak to byla role Pierce Brosnana, bohužel se jedná o velice okrajovou záležitost. Moc dobře si pamatuju když film začínal na csfd s hodnocením okolo 84%, trošku mě to zarazilo a myslel jsem si že asi film něco do sebe má. Bohužel musím konstatovat že vysoké hodnocení dle mého zřetelně ovlivnila účast vlkodlačího Pattinsona. Pokud se filmu něco povedlo tak to bylo asi závěrečných 10 minut, kdy se konečně něco začlo dít a divák tuší že film směřuje k nějakému vyústění. Jenže já tentokráte u této americké slaďárny nehodlám hýbat díky povedeným závěrečným scénam s hodnocením a tak se mi film uhnízdil na 40%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vyměňte Patizóna za nějákýho normálního herce co aspoň trochu umí hrát a netváří se pořád stejně a bude to lepší. Jinak co se týče filmu, má poměrně slušný příběh, dobrou kameru a hudba umocňuje scény, přesně tak by to mělo být. Herecké obsazení je (až na toho Pattisona pochopitelně) velmi slušné. Chytne vás to a i když je konec byl celkem předvídatelný, u tohohle filmu mi to nevadilo. I když musím říct, že víc než kohokoliv jiného mi bylo líto Taylerovi malé sestřičky. Kdybych byla bývala na Taylerově místě, nejspíš bych té milé blonďaté dívence ve škole taky zastřihla pár jejích pěstěných vlásků. 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh, v ktorom sa dvaja mladí ľudia musia vyrovnať so svojou minulosťou. Je dobré, keď má človek pri sebe niekoho, kto mu rozumie.... Začiatok taký pomalý, ale potom sa to rozbehlo. Dejová linka sleduje mini príbehy niekoľkých ľudí, ktorí sa vzájomne ovplyvňujú, alebo potrebujú a tiež udalosti, ktoré ich obklopujú. Ďalší z filmov, ktorý nám pripomenie, čo je v živote naozaj dôležité a čo má skutočnú hodnotu. Koniec prekvapivý a emotívny. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Film má pro mě jednu základní vadu. Ať už kvůli tomu, že mám tak nakoukáno, nebo protože autoři do filmu vložili příliš zřejmé indicie, jsem hned z počátku odhadl celkem spolehlivě veškerý hlavní děj včetně konce. A tím samozřejmě musím nutně naštvat i všechny, kteří se se mnou dívají, protože, pochopte, takové věci si nemůžu nechat pro sebe. Snímek je ale i přesto dost poutavý. Všechny charaktery jsou velmi zábavné a castingově odvážné. Nejen to, že je tu Patizon, u kterého, na rozdíl od jeho nejslavnější role, ve které ho nejspíš nikdy neuvidím, i chápu, co na něm ty holky mají, ale i obsazení o 4 roky starší Emilie de Ravin, kterou tak dobře známe z Lostu a má být ve filmu o deset let mladší než ve skutečnosti a ta iluze se jí daří. Sourozenecké i otcovské vztahy rovněž tenhle snímek táhnou. Jako drama by to bylo na tři. V rámci romantického žánru je to ale rozhodně výrazný nadprůměr, proto zvedám výš. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Remember me je krásný film. Na konci jsem byl jednu slzu od 5* hodnocení, ale přesto jsou mé hvězdičky plné silných pocitů. Na první pohled je to film dost jednoduchý, s tradičním schématem syn-rebel naštvaný na svého bohatého otce rozvedeného se svou matkou. Příběh se však postupně mění spíše na metaforu náhody v lidském životě a odvahy nalézt cestu přes těžké chvíle. Vše pak naprosto změní závěr, po kterém mi otevřeně spadla čelist a celý příběh dostal úplně jinou hloubku, kterou může kdejaký romanťák závidět. A to, že hrál i slušně Robert beru jako bonus, protože vedle Pierce to ani asi jinak nešlo:). Spoiler: je skvělé vidět, jak původně rebelský syn v závěru filmu pochopí, že jako "dítě" prostě nedokázal pochopit vlastní rodiče a jeho zloba a nenávist nemá praktické opodstatnění. Z rebela se tak stává jen hloupý mladík, který méně myslel a chtěl poznat, než konal. Ten prodloužený závěr s monologem má podle mě silný a důležitý význam. Není to rada, je to pohled na lidi, kterým se právě mění život. A takových lidí je každý den opravdu mnoho... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Ally (Emilie de Ravin) pri telefonáte s Tylerom (Robert Pattinson) ohľadom rande hovorí, aby sa stretli o 8:15. Je pravdepodobné, že ide o narážku na postavu Claire Littleton zo seriálu Nezvestní (od r. 2004), ktorú stvárnila práve Emilie de Ravin. Postava Claire totiž bola na palube letu Oceanic 815, ktorý sa v seriáli zrútil. (GTS_PUNK)
  • Najít představitelku Ally bylo obtížné a trvalo to dlouho, než se podařilo najít Emilii de Ravin. Největším problémem byl výškový rozdíl mezí ní a Robertem Pattinsonem (Tyler Hawkins). (akisha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno