Reklama

Reklama

V létě roku 1957 se sedmiletý Bryce Loski přestěhoval spolu se svými rodiči a starší sestrou do malého městečka, kde se setkává s dívkou ze sousedství a zároveň novou spolužačkou, Juli Bakerovou. Zvědavá a bystrá Juli se do něj na první pohled zamiluje. Bryce se jí naopak snaží ze všech sil zbavit, zdá se mu dotěrná a protivná. Léta běží, rozporuplný vztah Bryce a Juli se nijak zásadně nemění. V sedmé třídě však nastává v Bryceově životě velká změna. Po smrti babičky se k nim nastěhuje dědeček Chet, který vidí Juli v úplně jiném světle. Imponuje mu její tvrdohlavost a odhodlání. Jednoho dne se Juli rozhodne zachránit starý platan, který stojí v jejich ulici. Prosí Bryceho o pomoc a doufá, že ji podpoří. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (766)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná výprava do konce 50. a začátku 60. let v USA, kde společně s hlavními hrdiny prožijeme romantický příběh první lásky z klučičí i holčičí perspektivy. Moc hezky zde fungoval humor a skvěle mi sednul způsob vyprávění. Film se nejspíš zabydlí především v srdcích divaček. Nicméně, mohu potvrdit, že si na své přijdou i drsní a tvrdí chlapi. Zkrátka, každý si v tomto kousku najde něco. Příjemné pohlazení po duši. [86 %] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Juvenilní romance o paličaté ekologické aktivistce a natvrdlém chlapci, co neví, na co jsou vejce. Pravěk dospívání bez smartphonů a sociálních sítí sice nostalgicky milý, ale nepřináší nic, co bych nenašel lépe zpracované v seriálu Wonder Years. Navíc Reiner ve svém Plant By Me dostatečně neobrousil hrany literárního jazyka a místy sklouzává k lepkavému kýči. Spoiler: Nezdálo se vám, že ti dva na to šli nějak hopem? Postavení domu přeskočili stejně jako první pusu…, jako by už spěchali na plození syna.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Opravdu nadhernej film. Jeden z tech, kterej je vlastne vicemene o nicem a je problem popsat, o co tu vlastne slo, ale kterej je nutny videt kuli ty perfektni pohodovy a optimisticky atmosfere. Pribeh dvou deti, sousedu, ktery se maj chvily radi, chvily se nesnasi a to vlastne tak nejak bez toho, aby se spolu poradne bavili. Vse navic ozvlastneny tim, ze je kazda dramatictejsi situace stridave odvypravena s pohledu obou hlavnich postav. A Reiner mel neskutecny stesti na detsky herce, oni jsou fakt paradni a zastinujou i kvalitni dospely obsazeni v cele s Quinnem, kterej uz drobet zestarnul a misto toho charismatickyho frajera s psychopatickejma ocima pripomina oplacanyho tatika. Skoda, ze film neni o pulhodinku delsi, rozhodne bych se rad kouk na hlavni dvojku v dospelosti. Jinak neni moc co resit, prijemna kamera i hudba, sem tam nejaka komedialni scenka a vysoce prijemne stravenejch 90 minut. A da to vzpomenout na Reinerovo masterpiece Stůj při mně. ()

ninon 

všechny recenze uživatele

Navodilo to ve mě dojem sobotního dopoledne, protože v tu dobu takové filmy v TV dávají. Už mi chybělo jen kakao. On ten film sám o sobě byl sladký dost. Marně jsem doufala, že to neskončí tak jako x podobných filmů. A tak si teda budu představovat, že jim to vydrželo max. rok, pak Bryce zjistil, že ho Juli jaksi fyzicky nepřitahuje. Že ho nepřitahovaly vlastně nikdy ženy (důkaz ve filmu) a že by byl nejradši s Garrettem (někde za tělocvičnou). Bryce bude chvilku na převýchově v blázinci, pak se napraví, vezme si nějakou husičku od vedle. Juli to vezme všechno statečně a odjede meditovat do Indie, pod strom bódhi. Bryce se nakonec oběsí na tom stromu, co jsme viděli ve filmu v závěru, že. :o) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Flippped je dokonalý film v telke na nedeľné popoludnie. Napriek tomu ma napadá, prečo sa niektoré výborné americké filmy nedostanú do distribúcie a sú alternované napríklad kvantom hororov. Ale dobre, k filmu. Ten je natočený veľmi vkusne a to je vzhľaom na fakt, že sa tu riešia teen vzťahy pomaly zázrakom. Aha, asi preto tu nebol v kinách. Zaujme netradičnou stavbou scenára (vzhľadom na žáner) a zdvojené zobrazenie jednej situácie oboma hlavnými postavami dodáva filmu kúzlo a v podstate aj zmysel a srdce. K Juli budeme mať vzťah ako v školei k dievčatám. Najskôr sa vám nemusí vôbec páčiť, ale časom z nej nespustíte oči. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od července do srpna 2009 v americkém státě Michigan, konkrétně ve městech Manchester a Saline. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno