Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Scar 

všechny recenze uživatele

Keď už sa zdá, že dej začína byť pritiahnutý za vlasy, tvorcovia ho úplne zaškrtia. Majú len jedno šťastie, že Kristen ide aj táto rola nemotorného káčatka dobre. Hoci, povedzme si na rovinu, režisér vôbec nevyťažil maximum z bane slávnych mien a tvárí. Dokonca ani nezačal tažiť, len ich dal na plagát. Nečudujem sa preto sklamaným divákom a nízkemu hodnoteniu, sú proste oklamaní. Hoci na druhej strane, ak by sme porovnávali tento film s inými komédiami, hodnotenie by nemuselo byť tak slabé. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Střední škola byla horor. Tento víkend je jeho pokračování." Nuda. Přístupnost pro všechny věkové kategorie je možná fajn u animáků, ale rozhodně ne u celovečerní komedie, jejíž téma by se přece jen dalo předvést mnohem "dospěleji a nepřístupněji". Cca tři momenty, u kterých se měl člověk šanci zasmát, jsou už v traileru a jediné, co krom nich stojí za zmínku, jsou dvě taneční scény s úžasnou Jamie Lee Curtis a úplný závěr s babičkou Bunny. Poznámka: Nechápu, proč se ve všech filmech chce pár X vdávat za každou cenu v přesně určený den Y a to i ya cenu, že by tam byl po bouračce odvezen přímo z operačního sálu. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zase ty je perfektním, naprosto dokonalým a učebnicovým příkladem zhmotnění termínu trapnost. Už v úvodní scéně nezůstanete na pochybách, kudy se vypravěčská forma tvůrců bude ubírat. Byly to cesty věru trnité, a pokud si v průběhu sledování budete opakovaně namlouvat, že dokoukat to z principu je vaší povinností, klidně to vypněte, žádného překvapivého obratu (nemyslím v ději, ale ve způsobu vypravování) se nedočkáte. Jedno se tvůrcům musí nechat, podařilo se jim postavu Marni zhnusit všem divákům tak dokonale (a tak rychle), že si zaslouží uznání, pakliže to bylo jejich záměrem. Dost možná se hvězdy (J. L. Curtis, S. Weaver) u natáčení slušně bavily, přenést tuhle pohodu na diváka se ovšem nezdařilo. Pro mě nejtrapnější komedie roku, a jenom proto, že to tvůrci evidentně nemysleli jako parodii. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem nechápal zdejší nízké hodnocení a po zhlédnutí mu přece jen musím dát za pravdu. Už jen za ten dámský ánsámbl bych dal jasné 3* - bohužel se však přes tuto hranici nepřehoupnu. V jistých chvílích mi některé postavy lezly tak na nervy, že bych na ně také vylil tu (asi) hrachovou polévku. Kdo však absolutně nezklamal, byla Betty White - táhne ji na devadesát, ale paradoxně zde hrála nejlépe. Film napěchovaný od paty až k hlavě americkým klišé a známými tvářemi, u něhož dávám 2* za obsazení 1* za skvělý soundtrack. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama