Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Plastická Heather a klasický hezounek takový Ken, jak to asi jen může dopadnout? Oddychová, relaxační, ale jinak poměrně dost předvídatelná, a místy trochu nudná romantická komedie, ale film docela rychle utíká, takže se to dá celkem v pohodě přežít, nicméně ve svém žánru a v subgenre (starší žena vs mladší muž) najdeme mnoho lepších a povedenejších filmů. A na tento si po čase ani nevzpomenete, nic vám z něho neutkví v paměti. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem obyčejnou letní komedii, u které se nebudu válet smíchy, budu se dívat na exotické prostředí, nereálně krásné lidi, dospěji k nějakému poučení a vícekrát se na to už nepodívám. Vše bylo více méně splněno (zejéma poslední bod), tedy až na jeden problém, který mě po 10ti minutách doslova otrávil - koncetrace slova "stará" (zejména z úst hlavní hrdinky) byla v dialozích až abnormálně vysoká. Fakt, že Heather Locklear, která hrála "skoro čtyřicetiletou," přetáhla čtyřicítku už před mnoha a mnoha pátky, byl pak již jen kyselou třešničkou na dortu. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Síce samotný snímok neprináša nič nové - originálne, ale.............Film o tom že ikeď sa vám rozbije manželstvo, máte na krku štyridsiatku neznamená to koniec sveta.....život sa dá žiť v každom veku...a láska?....tá nepozná pravidlá a vek nehrá rolu ak ste beznádejne zamilovaný.....príjemne pohodové, romantické pohladenie na oddychový víkend............ ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Bábuška chytí slinu a dvacátou druhou mízu a zjistí, že život začíná po stočtyřicítce. Ledva spočine francouzskou holí na havajské hroudě, hned k ní přiskotačí pubertální chasník, pro něhož od té požehnané chvíle existuje ona, jedině ona. Babče to restartuje hormony, usnuvší již zdánlivě věčným spánkem a nastane vír gerontofilní vášně a divokého stepování na endoprotéze, detailní francouzáky s umělým chrupem a na konci i slza ze skleněného oka skane. Milosrdná skleróza mi naštěstí zabraňuje vzpomenout si, v jakém pomatení smyslů jsem si tuhle hororovou harlekýnku pustila. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Film, jenž může vesele korespondovat s realitou. Není v něm nic, co by se docela klidně nemohlo stát kdekomu z nás. Příběh připomínající dort, který je tak sladký, až se vám kazí zuby, přesto si ho s chutí dáte. Heather Locklear, která na 40, alespoň ve filmu, vůbec nevypadá. A mohl bych v charakteristice pokračovat. Zkrátka, Čtyřicítka na krku není zrovna velkofilm světových kvalit, ale zapůsobí na vás hezky, pateticky a u jeho sledování si alespoň odpočinete. 65% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama