Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Robin McLeavy se dle režisérových instrukcí na svou roli připravovala vyhledáváním informací o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi, dále také musela zhlédnout filmy Misery nechce zemřít (1990), Takoví normální zabijáci (1994) a díla Quentina Tarantina.Takže solidní příprava a taky podle toho vypadal výkon.Ale podle mě ještě lepší výkon předvedl John Brumpton v roli psycho otce.Výkon hodný oscara. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na dobré melodii není nic špatného................... V úvodní části filmu má Brent na sobě tričko skupiny Metallica s alba Master of Puppets. Bret si prožije peklo s jednou šílenou rodinou, která ho unese. CITÁT - Otevři pusinku, letí letadlo................. Scéna s jídlem a čůráním je jen malý odvárek. Film má perfektní rockově metalový hudební doprovod. Tvrdá hudba hraje skoro nepřetržitě. A násilí se stupňuje. CITÁT - Ty budeš moje první vrtání................. Trnuly mě z toho zuby a mučeníčko bolelo. Ale jo nějak jsem to vydržel, protože mě to vtáhlo do děje a já byl zvědav na konec. Nebylo to tak brutální jako třeba Saw a ani ne tak úchylné jako Lidská stonožka, tak se to prostě dalo sledovat. Za pozornost stojí osoba Mii, kterou hrála krásná Jessica McNamee. Brentův pes Kahn se ve skutečnosti jmenuje Jedda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Elektřin komplex, ač se to může zdát, není nešikovnost při práci s AKU nářadím aneb Lola mučí o život.. Na debut řemeslně vyzrálé, v pár jednotlivostech i vcelku originální, celkově však (i přes snahu dostat se dlouhými záběry někam hloub) nic nového pod torturovým sluncem. Plesová linie hulícího nešuka a jeho EMO dračice mi přišla navzdory kritice patřičná, neboť nádherně rozmělnila dějový stereotyp - Sean Byrne by si klidně mohl najít uplatnění v komediálních dramatech ze středoškolského prostředí. Jinak se mi chce věřit, že se nejednalo o reprezentativní vzorek australské ženské populace, i když, vzpomeňme si třeba na takového Krokodýla Dundeeho. Jestli měl volit mezí tímto, pevnými půlkami svého aboriginského parťáka a nějakým přítulným vačnatcem, není se co divit, že sáhl po Američance.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

The loved ones je film o tom, že v každém z nás je kus magora. V někom menší (Brentovo černé svědomí za způsobenou autonehodu), v někom větší (Lola a její...ehm... svět). Australský černohumorný horor se zvrácenou (!!) atmosférou středoškolského plesu s pořádnou dávkou mučení - víc vědět nepotřebujete, tohle musíte vidět. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen- emo podívaná o tom, jak se tatínkova holčička umí rozčílit, když jí odmítnete doprovod na maturák. Domácí večírek neměl chybu. Místy mně opravdu trnuly zuby, když jeblá pizda s pomateným fotříkem opečovávali hosta. To bylo velmi nápadité a závěr skvěle gradoval. Je fakt, že mě překvapila chlapcova výkonnost s jakou činorodě jednal i tehdy, když mu lebkou dvakrát projel vidiový vrták, ale uznávám, že nejsem neurochirurg, abych mohla objektivně soudit. Na tyhle holky s postavou "krev a mlíko" si každopádně dávejte raději pozor. Aby se to náhodou jako u téhle holčičky nesoustředilo hlavně na tu krev. Váhala jsem mezi 4 a 5, nakonec palec nahoru ještě za soundtrack, který k těm situacím skvěle sedí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama