Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je to na pomedzí troch až štyroch hviezd, ale pochváliť môžem predovšetkým skutočne originálne gore prevedenie celého mučenia a zámernú humornosť niektorých scén, na čele s s vyhlasovaním "královny plesu", ktorá si svoju korunku skutočne zaslúžila. Na druhej strane ale nechápem opodstatnenosť sekundárnej dejovej linky, v ktorej sa okrem sexu so sympatickou metalistkou nedialo fakticky nič.. aha, počkať, už som tú opodstatnenosť pochopil.. i keď, ani ten koitus nestál za veľa. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Exploiter pro teenagery, už to začíná, podobně jako slashery v 80. letech zjemnily, aby byly přístupný většímu záběru diváků ... Je to dobrý, je tam hodně krve, ale je to celkově slabota a postavy mi vůbec nepřirostly k srdci .. Navíc "tortura" ve srovnání s asijskou či evropskou vlnou je naprostej čajíček ... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, nebudeme přehánět. Zase tak úžasné veledílo to nebylo. 4x jsem se od srdce zasmál. Úvod do děje působí superamatérským dojmem. Když má dojít k řežbě, tak kamera nenápadně koukne jinam. Vychválení si zaslouží pouze veškerá hudba, která byla dle mého neodborného názoru zvolena ideálně. Dále se mi strašně líbilo, že frajer s propíchnutými chodidly a do hlavy vyvrtanou dírou dovedl bolest zcela ignorovat a prakticky nebyl ničím limitován. Celkově se mi film moc nelíbil. Je to taková netradiční kombinace totálně debilní teenagerské sračky a solidního horůrku. Bohužel, ta hororová složka nijak výrazně nepřevyšuje tu sračkoidní teenagerskou. Je opravdu hrozně špatná. I na protinožce. Navíc mě neuvěřitelně sral hlavní hrdina, a to přežití jsem mu příliš nepřál. Dávám tak slabé 2*, jak jen je to možné. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príbeh tohto austrálskeho hororu sa odohráva paralelne v dvoch rovinách: školský ples a gorefest. Obe tieto roviny sú prepojené viac-menej asociatívne. Prvá rovina druhú odľahčuje a dodáva filmu potrebnú dávku čierneho humoru. Loved Ones čerpá inšpiráciu z filmov o psychopatických rodinách, z hororov ako Texas Chainsaw Massacre. V postave Loly sa navyše spája sadizmus s dievčenskou naivitou a v krvavých obrazoch brutálneho mučenia je aj potrebná dávka filmárskej fajnovosti. Na tomto filme som sa striedavo bavil aj bál, len mi je ľúto, že tie monštrá z podzemia domu nedostali viac priestoru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeeej, pre mňa obrovské prekvapenie. Krvavé, brutálne a miestami som sa dokonca zasmial. Vadili mi len scénky spolužiakov hlavného hrdinu, lebo tí napokon nijako do deja nezasiahli, takže tam boli vlastne zbytočne. Nevadí, v každom prípade ma potešili mutanti v šachte. Mne to vlastne trochu pripomína anglický exploitation Mum and Dad, toto sa mi zdalo dokonca o niečo lepšie. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)

Reklama

Reklama