Reklama

Reklama

Charley (Anton Yelchin) je středoškolák před maturitou, který si užívá života plnými doušky – je oblíbený a chodí s Amy (Imogen Poots), nejžádanější dívkou na škole. Vlastně je tak sebevědomý, že se dokonce posmívá i svému nejlepšímu kamarádovi Edovi (Christopher Mintz-Plasse). Problémy ale nastanou ve chvíli, kdy se do vedlejšího domu nastěhuje Jerry (Colin Farrell). Nejprve působí jako sympatický člověk. Ale něco na něm není tak docela v pořádku a nikdo jiný, ani Charleyho matka (Toni Collette) to podle všeho nevidí! Poté, co je svědkem Jerryho velice podivného chování, dospěje Charley k jednoznačnému závěru: Jerry je upír, který tu loví své oběti. Protože není schopen o tom nikoho přesvědčit, rozhodne se Charley vyhledat pomoc a rady populárního lasvegaského iluzionisty a samozvaného odborníka na upíry Petera Vincenta (David Tennant), než vezme věci do vlastních rukou, aby se monstra zbavil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (486)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NERAD TI TO ŘÍKÁM, ALE TEN VÁŠ SOUSED.......“ /// Charley je kusanec (nebo Barbín?), kterej zná ,,ty“ finty. Hustý finty! Budou se mu hodit, protože lidi, kteří nepřišli do školy se nikde neflákaj, ale...... Všechno běží jednoduše svižně, jako po másle, občas si ze mně udělaj prdel a do toho všeho uchlastanej C.Farrell. Kravina, která mě baví (i když souboje jeden na jednoho by mohli bejt nápaditější). Možná víc pro teenegery než pro fajnšmejkry, ale rozhodně se jedná o hodně hustou noc, kterou – přestože jsou kosti svině, který se blbě sekaj – nepřeceňuju. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve škole se mi začali ztrácet spolužáci. 2.) Můj kolík požehnal sv.Michael. 3.) Protože si C.Farrell vybírá ,,prďácký“ role. 4.) THX za titule ,,petka“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Treba si uvedomiť, že ide o hororovú komédiu, a tak treba film aj brať. V tomto prípade dokonca prevyšuje komédia nad hororom, takže ak niekto očakával niečo iné, tak sorry, nech si pustí nejakú čistokrvnú vyvražďovačku. Bavili ma hlavne scénky s Tennantom. Pri filme určite nejedzte, môže vám zabehnúť, ja som na to skoro doplatil. Odporúčam využiť ho ako oddychovku po nejakom horore, kedy človek potrebuje trochu vypnúť od napätia, ale zároveň ešte nemá chuť pozerať niečo iné ako horor. U mňa celkom spokojnosť, mám dobrý pocit. 75/100 ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Čekání na Tennanta. Naneštěstí dlouhé a vyplněné sledováním hemžení příšerně nesympatického hlavního hrdiny + jeho buchty + jiných nesympatických mladých a neklidných lidí. A pak je tu Farrell coby upír drsňácky kousající do jablek, zato když má zatnout zuby do striptérky, tváří se u toho, že se buď pozvrací nebo rozbrečí. V rovině horroru tedy olol, v rovině komedie taktéž, kromě Vincentových výstupů tu není lautr nic zábavného, poutavého nebo alespoň decetně úsměvného. Nuda nula nic. Ba dokonce jsem ani nebyla schopná dojet to na jeden zátah. Jedna hvězda za Tennanta (na ja, on byl důvod, proč mě vůbec napadlo tuhle kktinu sledovat), zbytku štábu leda pochcat karavany. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Přihřát si gazpacho na fenoménu Twilight a zároveň jim ostentativně pohrdat, k tomu špetku z Kick-Ass a snítek Zombielandu, něco ze subkultury geeků a školou povinná mládež se snad konečně dozví, že na likvidaci upíra není zapotřebí býti cool, ale míti kůl.. Scénář sice vypadá, že byl zakoupen se slevou na eBayi, ale já se v podstatě až na tuctově debilní digitální konec bavil. Jen mi trošku připadalo, že se režisér Colinovi při vysvětlování podstaty jeho role příliš nevěnoval a on pak chvílemi působil dojmem, že neví, co má vlastně sát.. Jinými slovy, vampýra jeho typu by Seth Gecko bez mrknutí oka umlátil láhví od tequilly na záchodcích Titty Twisteru.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu osemdesiatych rokov minulého storočia sa v Spojených štátoch amerických vyprodukovalo nespočetné množstvo hororových filmov. Bol to zlatý vek tohto filmového žánru. Mnohé z nich si rád pripomínam dodnes. Sú pre mňa kultové. Medzi takéto tituly patrí aj snímok "Hrôzostrašná noc" (Fright Night) z roku 1985. Je to zábavný, tajomný, napínavý vamp horror. Keď som sa dozvedel, že v roku 2011 bol natočený jeho remake, tak som si ho hneď pozrel. Bol som naň fakt hodne zvedavý. Nezapôsobilo to na mňa tak silne ako pôvodný snímok, ale v podstate to bolo celkom dobré. Jednoduchý, priamy, zábavný, americký upírsky horror pre teenagerov. Na jedno pozretie to bolo fajn, ale predsa len zostanem pre budúcnosť radšej verný starej klasike. *** ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Již druhý film, kde Christopher Mintz-Plasse musel skákat z výšky a poranil si nohu. Prvním takovým snímek byl Kick-Ass. (Avalon820)
  • Natáčení filmu probíhalo v Nevadě a Novém Mexiku. (zuzatko1996)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama