Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhou řadu seriálu otevírá odjezd skupiny přeživších do Fort Benningu. Atlantu a všechno, co je tam potkalo, nechávají definitivně za sebou. Po čase dorazí k místu, kde dálnici blokuje velké množství vozidel, jejichž posádky buď zmizely, nebo se staly obětí nákazy. Daleův karavan má navíc technický problém. Zatímco Glenn s Dalem odstraňují závadu, ostatní se snaží získat z odstavených vozidel palivo, vodu a potraviny, náhle jsou však zaskočeni migrujícím stádem nemrtvých. Aby nezpůsobili hluk, všichni se ukryjí, jak nejlépe mohou. Vyděšená Sophia (Madison Lintz) uprchne do blízkého lesa. Rick s Darylem, který je, jak se ukazuje, výborným stopařem, se snaží dívku najít, ale do příchodu tmy se to nepodaří. V pátrání pokračuje druhého dne celá skupina, v jeho průběhu náhodou vyslechne Andrea vše odhalující rozhovor mezi Lori a Shanem. Rick s ubývajícím dnem rozděluje skupinu na dvě části, větší se vrací k silnici, zatímco Rick, Shane a Carl pokračují v pátrání a je to právě Rickův syn, kdo si vybírá svůj díl smůly. (Necrotongue)

(více)

Recenze (19)

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každé partě je někdo, koho prostě a jednoduše nemůžete vystát. V této partě je to nepřetržitá hysterička Andrea, díky které jsem měl chuť dát hlavou o zeď.Ještě že tu bylo plno příhodných scén, které tuhle nesympatickou herečku převálcovaly v kvalitě tohoto dílu. Prostě super, nemám nic důležitého na vytknutí. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po silnej prvej sezóne prináša druhá sezóna úžasnú, intenzívnu a krvavú prvú epizódu. Skupina sa rozhodne, že by teraz mala zamieriť do Fort Benning, ale cestou ich zastaví cesta plná rozbitých áut, ktoré blokujú cestu, navyše nemajú veľa benzínu a pokazí sa im karavan. Táto epizóda predstavuje stádo, svorku chodcov, ktorí všetci smerujú jedným smerom. niekedy sú malí a niekedy veľkí, ako uvidíte v ďalších sériách. Stádo vytvára niekoľko napätých momentov pre Andreu, ktorá sa schováva na záchode v karavane, Daryla, ktorý sa schováva pod mŕtvymi chodcami, T-Doga s ťažko zranenou rukou a zvyšok skupiny, ktorý sa schováva pod autami. Chodci vystrašia Sophiu, tá sa neskôr stratí v lese a Rick s Darylom ju nemôžu nájsť, dokonca chodca hrozným spôsobom vypitvajú. Skupina sa rozdelí a objaví táborisko s mŕtvolou v stane, kostol plný nábožných chodcov (Lol) a jeleňa, ktorého sa Corrral snaží pohladkať a lovec ho omylom zastrelí, aký cliffhanger. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po chabém závěru první série přišla překvapivě plnokrevná epizoda, která konečně dala maskérům šanci vyniknout a vyřádit se na migrujícím stádu. Ubylo existenciálních debat, které hrozily tím, že se ze seriálu postupem času stanou noví Ztraceni a přibylo pobytu v exteriéru, což přináší mnoho zubatých možností. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvírák druhé sérky v parádním stylu. Vzpomínám, že tenhle díl jsem si při při prvním shlédnutí opravdu užil. Jednak délka 63 min, takže díl, který se může.trochu natáhnout a je prostor pro paradni atmosféru i nějaké to napětí. Potom roj na dálnici, ztráta holky, její hledání a nakonec šokující cliffhanger. Stejně tak, jak skvěle začala prvni série, tak druhá pokračuje stejně tak dobře. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Father, forgive me. I don't deserve your mercy. I prayed for safe passage from Atlanta and you provided. I prayed for Ed to be punished for laying his hands on me and for looking at his own daughter with whatever sickness was growing in his soul. I prayed you'd put a stop to it, give me a chance to raise her right, help her not make my mistakes. She's so fearful. She's so young in her way. She hasn't had a chance. Praying for Ed's death was a sin. Please, don't let this be my punishment. Let her be safe, alive and safe. Please, lord. Punish me however you want, but show mercy on her." ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, v ktorej sa skupina schováva pod autami, sa natáčala v Georgii na diaľnici 20 počas horúčav. (molcan2)
  • Když Rick (Andrew Lincoln) mluví na střeše v Atlantě do vysílačky, je v pozadí vidět nemocnice, ve které se odehraje velká část první poloviny 5. řady. (s.m.43.)
  • Herci a štáb používali mätové mydlo na ochranu pred kliešťami a komármi. (molcan2)

Reklama

Reklama