Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na farmě probíhá Daleův pohřeb, úderné komando likviduje všechny nemrtvé v okolí a opravuje ploty okolo pastvin, Hershel oznamuje své rozhodnutí přestěhovat celou skupinu do svého domu a Rick organizuje obranu farmy. Rick se bez ohledu na názory ostatních rozhoduje k druhému pokusu o vysazení vězně mimo dosah farmy, musí se také postarat o Carla, který se obviňuje z Daleovy smrti. Shane se postará o zajatce po svém a vrací se na farmu s připravenou historkou a upraveným obličejem. Rick, Daryl a Glenn s ním následně vyrážejí do lesa na hon za domnělým uprchlíkem, Daryl má však o Shaneově příběhu vážné pochyby. Je to ale Rick, kdo brzy zjistí, že má Shane úplně jiné plány. (Necrotongue)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Kontaktné šošovky, ktoré Michael Zegen nosil, mu tak veľmi pálili oči, že mu ich museli odstrániť. Efekty očí zombie boli vytvorené dodatočne pomocou CGI. (molcan2)
  • Michael Zegen považuje prechod z človeka na zombie za "plný zážitok z Walking Dead". (molcan2)
  • Keď sa s Darylom (Norman Reedus) rozprávajú o svojich plánoch s Randallom (Michael Zegen), Rick (Lincoln) povie, že ho vezmú do Senoie. Senoia v Georgii je to isté mesto, v ktorom sa natáčalo mnoho sezón. Medzi scény natáčané v Senoii patrí Woodbury, časti oblúka Terminus, Alexandria a ďalšie. Senoia je tiež domovom reštaurácie "Nic and Norman's", ktorú otvorili Norman Reedus a výkonný producent Greg Nicotero. (molcan2)
  • Jeffrey DeMunn (Dale) prekvapil návštevou a priletel z New Yorku, kde žije, aby sa pozrel na natáčanie. (molcan2)

Reklama

Reklama