Reklama

Reklama

Zachránci přijeli do Alexandrie o několik dní dřív a začali si brát všechno, co se jim zlíbilo. Negan si chtěl vzít i všechny zbraně, ale dvě chybí. Pokud se zbraně nenajdou, někdo zemře... Když Negan viděl Rickovu skupinu naposledy, řekl jim, že se za týden staví pro první zásoby, ale týden ještě ani neuběhl a Negan je u brány. Rick má prý pro Negana připravenou půlku zásob, ale Negan toho chce víc. Neganovi hoši se pustili do prohledávání domů a vzali si všechno, co se jim jen trošku zalíbilo. Neganovi pomáhá i Daryl, na kterého nesmí nikdo z Alexandrie promluvit, jinak Negan někomu ublíží. Negan se po příjezdu zajímal o Maggie, ale Gabriel byl na vše připravený a včas vykopal falešný hrob, aby jim Negan uvěřil, že Maggie zemřela. Negan jim tu pohádku zbaštil, ale pak zaslechl výstřel, který šel z Rickova domu. Carl se naštval na Zachránce, protože si brali víc než polovinu, takže jim vyhrožoval zbraní. Na Negana udělal Carl dojem, ale také ho přesvědčil o tom, že jim musí sebrat všechny zbraně. Rick zavedl Negana do skladu zbraní a Zachránci si všechno vzali, ale při počítání zjistili, že dvě zbraně chybí. Negan ty zbraně chce, jinak zabije Olivii. Rick tedy promluví ke svým lidem, ale z nich prý zbraně nikdo nemá. Rick ví, že Michonne má jednu zbraň, ale zrovna tu Negan nehledá. Michonne momentálně ani není v Alexandrii, protože si venku trénuje ostřelování.
V Alexandrii nejsou ani Rosita a Spencer, které Dwight poslal najít Darylovu motorku. Rickovi okamžitě dojde, že to Spencer má ony pohřešované zbraně. Po chvilce hledání Rick objevil tajnou skrýš Spencera, kde byly kromě zbraní i kradené jídlo a alkohol. Rick předal zbraně Neganovi, takže byla krize zažehnána. Když už se pak Zachránci chystali k odjezdu, zahlídl Rick Michonne, která se právě vrátila z trénování střelby. Rick vzal Michonne zbraň a dal jí Neganovi, protože se bojí, že by ji Zachránci našli později a Negan by někoho zabil. Zachránci si vzali i jelena, kterého Michonne ulovila. Než Zachránci odjeli, vrátili se Rosita se Spencerem a předali Dwightovi Darylovu motorku. Po odjezdu Zachránců vyčetl Rick Spencerovi kradené jídlo a chlast, na což Spencer reagoval tím, že Rickovi vyčetl smrt Abrahama a Glenna. Rick ho varoval, že se to stalo naposledy, příště ho to bude bolet. Pak vidíme, že se Rositě podařilo před Zachránci ukrýt zbraň, kterou našla při hledání motorky. Rositě ale chybí náboje, takže chce, aby Eugene náboje vyrobil. Michonne se nelíbí, jak se Rick podřídil Neganovi, ale Rick jí vysvětlí, že to tak být musí, protože už nechce vidět nikoho umírat. Rick také poví Michonne o svojí ženě a Shaneovi a o tom, že Judith vlastně není jeho dcera. Rick na tom chce ukázat, že když se dokázal přizpůsobit tomu, musí zvládnout i Negana. Michonne souhlasí, ale další den zjistí, že všechny matrace, co jim Zachránci vzali, o kus dál spálili. To Michonne neskutečně vytočí. (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vývoj událostí mě neskutečně štve. Je to až morbidní. Za vše může ten debil a jeho skvadra. Takhle nechutně arogantního sráče je třeba provrtal kulkou. Nevím proč tvůrci vsadili na tuhle postavu. Obdivovat ho momentálně můžou jen blbečci. Mě osobně neskutečně sere a strašně doufám, že jednou šeredně chcípne. Skupina je aktuálně dost v prdeli. Někdo tu psal, že Rick ztratil koule. Nepochopil to. Rick se jenom drží kvůli ostatním, ale Negana by rozpáral stejně tak jako většina diváků. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda byla pro mě v sedmé sezóně zatím tou nejlepší, takže začínám velmi opatrně doufat, že se série ještě rozjede. Dvě záležitosti mě ale příliš netěší. Fakt mě mrzí, že Negan neumlátil v prvním dílu prudného Carla (alespoň tu ruku, kdyby mu...) a mám trochu obavy, že mi za chvíli začne Negan vadit, protože zatím předvádí stále totéž, a hrozí, že upadne do stereotypu. 3*+ ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. epizoda této nové 7.série. Ale jo, dilema mezi 4* a 5* jsem nakonec hravě překonal. Je to prodloužená a téměř hodinová epizoda, která má spíše pozvolnější tempo. Většinu scén si pro sebe krade Negan a Rick. Možná mě to časem bude nudit, ale momentálně mi ke štěstí stačí pozorovat geniálního a šíleného záporáka Negana, co Rickovi a jeho skupině pěkně zatápí. Sebral jim všechny zbraně, většinu postelí, léků a dalších potřebných věcí. Rick má svázané ruce, nemůže nic dělat a ani se mu nedivím. Bojím se, že se někteří proti Rickovi vzbouří. No, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Jako doplněk tu máme pár sejmutých mrtváků, což potěší. Jsem zvědav na další část, kde už Rick nebude, ale zase tam budou jiní členové jeho skupiny. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas sledovania 7. série - The Walking Dead, pozorujem, čo robí postava Negan s ostatnými. Jednoducho povedané, ovláda ich. Trýzni ich. Buzeruje ich. Komanduje ich. Najprv išiel na nich tak, že ich OSLABIL. Brutálne zabil dvoch členov Rickovej skupiny, čím ich zdecimoval. Neganova skupina má pred ním samotným rešpekt. Je to kvôli jeho bejzbalovej PALICI, menom Lucille ? Čím si vyslúžil takú bohapustú autoritu ? Nič o ňom neviem, a ani to vedieť nechcem. Netúžim po tom. Najprv FYZICKY, potom PSYCHICKY. Panuje tu nenávisť zo samotného Ricka, voči arogantne namyslenému Neganovi, ale aj samotná nenávisť z Rickovej bandy k JEHO VLASTNEJ OSOBE, ktorú dohnal ku DNU, kde sa momentálne všetci nachádzajú. Rick sa stáva pozvoľným, len aby sa nikomu už nič nestalo ? Vrie to v ňom, ako v časovanej sopke, ktorá sa chystá vybuchnúť, len táto je taká atypická, čaká na vhodnú príležitosť ? Nastáva akási psychologická rovina. Svitá na lepšie časy, vďaka samotnému záveru tejto epizódy ? Pozorujem určité zlepšenie, ktoré poteší. ()

Nick321

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alexandrijci si za tyhle problémy mohli sami. Na to, čím vším si prošli, tak prakticky neplánovali a nebyli připraveni. Nebyli připraveni ani na obchodování s Hilltopem a poslední nájezd Vlků jim jasně ukázal, v jaké situaci se nachází jejich bezpečí, když se tam chlácholí velkou plechovou hradbou, kterou jim přelezli vandráci, svrhli jim nemožnou netaktickou věž přímo do dvora a náklaďákem ji prorazili. Poté, co narazili na Saviory (a nemuseli čekat ani na tuhle konfrontaci) mohli si část zbraní ulít někam stranou, mohli opustit Alexandrii, zanechat ji vypálenou a nepoužitelnou tak jak to Guvernér provedl se svým Woodbury a prostě si hledat nové bydlení dál od Neganova území. Ne. Oni prostě raději pasivně čekají, až jim tam Negan přijede se svojí bandou šikanátorských dutohlavů a všechno jim seberou. :D Demence některých seriálových postav mne nepřestává udivovat. A právě tady se ten seriál stává "natahovacím", díly začínají být prázdné, protlachané, ubíjející jak Neganova pálka. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama