Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Negan vlákal Ricka a jeho lidi do pasti. Eugene připravil dostatečné množství kulek, které bohatě stačí na zabití všech z Hilltopu. Dokáže Rick odhalit léčku včas, nebo vede svoje lidi na smrt...? (TV Prima)

Recenze (25)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tristnímu vývoji kompletní série jsem očekával nadpozemskou sračku i v závěru. Ta se k mému velkému překvapení neodehrála. Dalo se na to dívat. Kdyby měly všechny díly srovnatelnou kvalitu, tak bych další sérii klidně podstoupil. Bohužel jsem v rámci této série viděl asi 3 dobré díly ze 16 a vzhledem ke své časové vytíženosti téhle píčovině už nehodlám věnovat ani vteřinku. Tvůrci to totálně posrali. Nepočítám-li ten kolosálně debilní pobyt na farmě z druhé série, tak se dalo na seriál dívat až do sedmé série a člověk se u toho bavil. Ovšem to co stvořili v této sérii nemá snad nikde obdoby. Fakt jsou to všichni čůráci. Věčná škoda! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mínusy: Morganovo otravný halušky a nekonečný blábolení o životě a smrti, často v debatách s Ježíšem - haló, všichni diváci nejsou retardovaní, nemusíte nám těmahle patetickýma dilemátkama pořád připomínat vo co gou. Plusy: víceméně všechno ostatní. Twist jak sviňa, finální konfrontace nepřímočará, správně vyhecovaný satisfakční chvilky. Náznaky úsvitu civilizace a "trestního práva" jsou fajn - evoluce byla třeba. Krom toho, dějový události v komiksu dávají příslib, že další epizody budou stát za to. ()

Reklama

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***OBSAHUJE SPOILERY*** co k závěru sezóny říct? Neskončila tak jak jsem si představoval, to že neumřel ani protagonista, a ani antagonista otevírá další bránu do světa nekonečnýho natahování a prznění toho čím Walking Dead bylo do 7. sezóny, emocionálním vodopádem který vás nenechal na dlouho na suchu. To co ale musím vypíchnout je to že tahle epizoda samotná mě emocionáně opravdu dostala a zcela určitě jsem si ji užil nejvíc z 8. série, zbytek ovšem byl docela nepovedenej přestupek ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ľutujem, že som sa sem pred pozretím pozrel, nakoľko mi do očí padol komentár užívateľa Michala118 netaktne prezrádzajúci kľúčový dejový zvrat tejto epizódy :-( Finálny stret AHK a Saviors bol v pohode a chvíľu som jasal, no potom dianie skĺzlo do emocionálne ladených sfér, ktoré som v závere série nechcel vidieť... Napriek tomu, že tvorcovia divákom na konci predhodili návnadu, súvisiacu so zmenou postojov niektorých ústredných postáv, ktorá ich má nalákať na 9. sériu, momentálne akosi strácam chuť s TWD pokračovať ďalej.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím ,kde se ve mně vzal ten náhlý optimismus, ale pořád jsem tak nějak doufal, že se závěrečná epizoda zoufalé osmé sezóny povede. Ani náhodou. Morganovi nadále hrabalo a ještě řečnil, Siddiq dojemně vyprávěl a idylický závěr mě otrávil. Už jsem viděl nějaký ten film i dokument, v němž se používaly molotovovy koktejly, jeden jsem dokonce dokázal s uspokojivým výsledkem vyrobit, ale fakt jsem netušil, jakých úžasných efektů lze docílit s rybím olejem. Tleskám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama