Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce, digi medvědi mně přišli hnusní (takhle by se to mělo dělat), Cavanagh v úloze strážného Smithe mně něčím (snad svým přitroublým výrazem ve tváří, snad svou karikaturou tokání) děsně iritoval, záporáci trapní (že by byl volič až takový blbec?). Na druhé straně, díky za žáboželvu. A Annu Faris. Bez těch by byl život ještě smutnějším. 40% ()

Flaveus 

všechny recenze uživatele

Bohužel... Chudák Béďa a Bubu, mohlo a určitě mělo to dopadnout mnohem lépe. Naivní a velice přihlouplé postavy, navíc nulová zápletka. Stejně tak nechápu přejmenování parku a jakoby to nestačilo i animace je velice slabá. Ale našlo se i pár světlých momentů, při kterých jsem se spontánně zasmál, ale bohužel to nezachrání ani fajný Bubu. Je mi líto medvědů, zasloužili si lepší čas na plátnech kin, tak snad se jej v budoucnu dočkají... ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

- Tak jsme dneska byli na na Méďa Béďa 3D. - Vážně? Ježiš to je mi moc líto, fakt. ~~~ ÁÁÁÁAAAAaach, už první vteřiny, první úryvek hudby dává znát, co za zrůdnost, tedy americko-dětsky-blbou-komedii tohle bude. A ještě horší na tom je, že výsledek je mnohem příšernější než očekávání. ~~~ Z herců úplně číší, jak trapné je jim v tomhle hrát, ale musí, jinak nebudou mít peníze a nikdo by si jich jinak nemusel nikdy všimnout. Tak smutná taková nouze. Aktéři během tupých replik k neexistujícím animovaným postavám neustále mění pohled sem a tam, protože při natáčeni samozřejmě přesně neví, kde ty zrůdy přesně budou stát. Spolu s naprosto lobotomním příběhem a příšernou animací je tohle zrůdnost, bolák a hnis ve světě animovaného filmu. Kdyby to bylo alespoň infantilně dětsky hloupoučké.... ~~~ Méďa Béďa je pitomost i v kreslené podobě, jako "poloviční animák", kdy jsou animované postavičky naroubované do reálného prostředí, to ale vypadá tak uboze, ze stupeň takové ubohosti v encyklopediích nenajdete. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

S kresleným seriálovým Méďou Béďou jež doprovázel mé dětství, jako spousta výborných animovaných seriálů se to nedá srovnávat. Béďa a Bubu mě docela bavily, i když moc prostoru zde nedostali. Ale to samé se nedá říci o ostatních hercích kteří byli otravní a nudní. Věřím že děti si určitě najdou své a pobaví se. Sečteno podtrženo podprůměrný film. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno