Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal? Animace sama o sobě byla poměrně pěkná, ale prostě Méďa Béďa ve 3D? To mi prostě nějak nesedí. Navíc Aykroyd má tak strašně nepříjmnej hlas, že jsem si vyčítal, proč jsem se nekoukal s dabingem. Navíc nějakým zvláštním kouzlem přišla Anna Faris o moje sympatie. Nevim proč, ale nebyla taky tak pěkná jako obvykle. Jinak od filmu jsem dostal tak asi to co jsem čekal, byla to průměrná jednohubka. 50% ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Medveď Yogi mal oproti obdobnému projektu so Šmolkami výhodu v tom, že už pôvodný kreslený seriál bol zasadený medzi ľudí a tak jeho vyčíňanie nepríde človeku okamžite ako umelá snaha o niečo, čím nikdy hlavný hrdina nebol. Ani to však filmu veľmi nepomáha, tých pár v celku podarených vtipov nemá šancu zakryť hlúpy scenár, slabé herecké výkon živých hercov a všeobecnú snahu tvorcov vyžmýkať zo známeho mena čo najviac peňazí za málo muziky. (40%) ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se nechal unést označením "animovaný." Animace tam sice byla, ale jen na dvě postavy. Filmy, kde se půlí animace a hranou částí, nekončí dobře a tohle to jen dokazuje. Méďa Béďa patřil mezi mé oblíbené, ale jen v kreslené verzi. Zvědavost vidět to s 3D animací, ale byla silnější. Nudnější film aby člověk pohledal. Tohle snad nemůže bavit ani děti. Výsledek ještě prohlubuje fakt, že je to jen stupidní americká komedie. Bylo mi za tvůrce až trapně. Jestli mám najít nějakě pozitivum tak jsou to samotné postavičky, které se povedly, jsou roztomilé a do hrané části zapadly. Ostatní z toho udělalo pitomost k pohledání. Vhodné pro děti do 6 let, jestli vůbec. 20% PS: Komentář uživatele Dever mě pobavil nejvíc. "Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz." Reakce: Díky za vyčerpávající info, to se máš čím chlubit! ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ach jo, serial byl perfektni a oni z toho udelaj tohle... Pribeh je hloupej, postavy jeste vic, graficky zpracovani bedi a budu celkem slo, ale celkove spatny. Annu mam rada, ale jeji postava me iritovala a spravce parku byl teda taky neco. Proste se to nepovedlo... no uvidime co udelaj ze smoulu, po tomhle fiasku mam docela strach. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama