Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle blábol s klidem trumfne i nechvalně známý fenomén "upištěná česká pohádka po roce 2000". Pokusy o humor byly tak prvoplánové, že se jim člověk skoro musel smát, nevím ale, zda se to dá zařadit ke kladům snímku. Nelíbila se mi ani kombinace lidských herců a animace. Béďa mi navíc připomínal takovou tu opičku na dřevě, co za mého dětství prodávali na každé pouti. Sumasumárum, nebyla jsem schopna se dodívat a zhruba po půlce filmu jsem televizi vypnula. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kedže som nikdy nepatril k obdivovateľom amerického, animovaného seriálu o prefíkanom medveďovi Yogim z Jellystoneského parku, tak som od tohto celovečerného snímku nečakal takmer vôbec nič. A možno práve preto som sa nakoniec celkom dobre zabavil. Práca animátorov na postavičkách Yogiho a jeho malého kamoša Boo-Boo je odvedená na výbornú. Kombinácia animovaného a klasického hraného filmu dala tomu pre mňa velice prijateľnú formu. Scenár je však hodne plytký. Ale ku tomu musím hneď podotknúť, že tento produkt je určený predovšetkým deťom. *** ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Film se ke mně dostal krkolomným způsobem zahrnujícím kamarádovu tchyni ignorující rozdíl mezi Bluray a DVD, co chtěla vnučkám pořídit pohádku. Byl jsem napružený předem, protože původní klasický Méďa Béďa z r. 1964 byl jeden ze zásadních filmů mého dětství (ne že bych byl takový stařík, za mého dětství o nějaké ty roky později šel nějak záhadně v kině a rodiče mě po prvotním úspěchu na něj vzali ještě několikrát). Během sledování moje předpojatost zmizela, film pro malé děti je to povedený, je přiměřeně vtipný, s docela pěknou stavbou příběhu. Klad je v mých očích Cavanagh, tomu rangera věřím. Zbytek je digitální a trochu nekomentovatelný, ale na druhou stranu proč ne. Samozřejmě sympaťák želva potěšila :) ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

První 2 minuty filmu stačily, abych přesně věděl jak se celý "děj" vyvine. Padouši: Co jiného než nějaká zlotřilá korporace ovládaná starosty a papaláši, kteří jsou strašně chamtiví a fakt zlí... Klaďasi: Jasně, že ňáká roztomilá aktivistka a nějaký ňouma, který taky chce něco zaručeně správného. Všichni za něco bojují a pak dopadne všechno tak pěkně, že se tomu smějeme, až se za břicho popadáme. A pak je tu ještě nechutně animované a zasraně otravné chlupaté prase, které má být hmmm .... vtipné? A to jsem měl původní seriál docela rád.... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama