Reklama

Reklama

Sledujte hluboký a inspirativní příběh o rodině, přátelích a především výzvách, kterým musíme během života v tomto neustále se měnícím a komplikovaném světě čelit. Tom (Martin Sheen) je americký doktor, který přijíždí do francouzského města St. Jean Pied de Port, aby převzal ostatky svého syna, který zemřel v bouři během cesty do Santiaga, poutě známé také jako Cesta svatého Jakuba. Tom se však rozhodne na počest svého syna tuto pouť za svého potomka dokončit. Netuší však, jaký to bude mít dopad na jeho typický kalifornský život, který spíš připomíná velmi těsnou bublinu. Nezkušený Tom také zjišťuje, že na této cestě rozhodně nebude sám, brzy se setkává s poutníky z celého světa, z nichž každý řeší své vlastní problémy a každý hledá ve svém životě nějaký vyšší smysl. (HBO Europe)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (190)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě příběh, který každý divák odhadne od začátku do konce. Jenže podstata všech filmů se nemusí vždycky zakládat na originálním a nepředvídatelném námětu. Pokud se podobných příběhů nechopí nějaký idiot, skrývají v sobě obrovskou sílu a pocit svobody, po kterém značná část z nás touží. Takže i kdyby jen pro ten pocit... 8/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opravdových feel good filmů zase až tolik není, ale když se najde takový u kterého vypnete a melancholicky se na něj můžete dívat, tak vás zaplaví neskutečně příjemný pocit. Dá-li se to říci, tak subžánr těchto feel good filmů mám opravdu rád a jsem vděčný za každičký sebenenápadnější film jako je Pouť. Sledovat pouť postaršího zatrpklého američana za svého zesnulého syna byl pro mě spirituální a neskutečně příjemný zážitek. Více takových. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Evidentne vyhorely lekar v podani Martina Sheena /Gandhi 1982, Apocalypse Now, jFK, Bobby 2006/ putuje do Santiago De Compostela, aby si naklonil Najvyssiu Meteorologicku Entitu /niektori ju total brutal nazyvaju ze Buch/. ono napokon nebol sam na tej puti, ludi mal okolo seba dost ...... musim napisat, ze mam uctu k starym ludom a pan Sheen M. je velmidecentny a slusny herec - na svoju 70 -ku to zvladol skutocne dobre. Napokon, bol kamarat s dnes uz zosnulym Burtom Reynoldsom : 77 % ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Hlavně když vezmu v potaz Esteveze, od kterého bych něco podobného nečekal. Atmosféra, hudba, záběry, pozadí celé dohromady to působí moc pěkně. Bohužel příběh lidí, kteří si stěžují, že musí na latrínu, šlapou v džínech a chrápou v hotelech mi k cestě poutníků moc nesedí. Režisérky ale povedené. -"I'm going to walk the Camino de Santiago." ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Taková instantní duchovní polévka. Stačí přilít vodu, a je to! Citově vyděračský film, plný klišé přioděných do rádoby neokázalých outdoor značkových hadrů, kombinovaný s propagačním zbožně-turistickým filmovým průvodcem. Když už je těch hezkých záběrů krajiny a zaběrů obličeje mužně trpícího hlavního hrdiny trochu příliš, vytvoří se nějaký konflikt, ať se něco děje. Jinak, dobrej vandr, tolik kilometrů a ani jeden puchejř. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (13)

  • Film sa natáčal v Marakéši (Maroko), Burgose (Španielsko), Kalifornii (USA) a Francúzsku. (Arsenal83)
  • Produkce filmu trvala 40 dní. (mi-ib)
  • Film bol natáčaný malou skupinou päťdesiatich ľudí a pár kamerami. Počas filmovania neboli použité ani žiadne prívesy určené na prevoz techniky. (ambrosko1)

Reklama

Reklama