Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Já sem na Úsvitu mrtvých, byl v kině na svoje čtrnácté narozeniny a byť už v té době viděl Resident Evil, Noc oživlých mrtvol - 1968 a původní Úsvit, tak mně nový Úsvit mrtvých, dokázal šokovat a i vyděsit. Protože v té době, se zombie jen ploužili a nebezpečí představovali jen ve větším množství, ale Úsvit tohle zlomil a udělal z jednoho zombíka velkou hrozbu. 

na příspěvěk reagoval mm13, Sabrewulf

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Pamatuju doby kdy jsem chodil nekolikrat do mesice pro Usvit mrtvych do pujcovny DVD a VHS :D a proste to je po Romerovi asi top reziser na zombie zanr 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Tak to sa ale mýli a bude potrebné ho z toho omylu čo najrýchlejšie vyviesť... pretože to už fest lezie krkom! Málo vecí je horších, než frustrovaná hysterička mužského pohlavia.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře. Konečně zombárna, ve který nebudou wannabe depresivní dialogy o tom, jaká je to šlamastika, jak mám někde děti a jak je ten svět špatný místo. Prostě se nabijou bouchačky a přijde pořádnej gore.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Výborný trailer, jeden z nejlepších, co jsem v poslední době viděl. První mě až tak nezaujal, ale teď jsem na film fakt zvědavý. Cokoliv, co osvěží zombie žánr beru a tohle působí jako správně namixovaný film. Ale samozřejmě, povedený trailer ještě neznamená povedený film.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ženských, černocha a Asiata jsem si nevšiml. Ale babochlapy, Budulínka a Rychle a zběsile nešlo přehlídnout. Tak jo, je tam ještě digitální zombie tygr. Zdá se, že Zack Snyder objevil nové dno. ;-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 a taky sou tady ženský, černoch a asiat, lidé bděte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, mm13

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Parta babochlapů, vedená přerostlým Budulínkem v zombie variaci na Rychle a zběsile. Panebože, za co?

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Bylo :-) Inteligentní zombie už byly, ze zvířat už jsem někde viděla tygra, lva, a mám dojem že i slon. (Bylo to v nějakým korejským filmu nebo zombie seriálu)

 

Jinak trailer pěkný, takový relaxační akčňárna i když to rozmazaný CGI mi moc nesedí. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No už jsem se lekl že snyder zůstane u pláštěnek. Parádní trailer

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a taky sem rád, že zombie žánr někam posune a sem o to víc rád, že to udělá právě Zack, který s tím začal a měl by pokračovat v tom co mu jde nejlíp

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Po prvním traileru jsem nebyl úplně nadšený..... Ale po tomhle to musím vidět hned! Jiní mají zombie psy, Snyder má Zombie tygra.... TOP. Uz se nemůžu dočkat. Vypadá to na velkou pecku.... Tak snad se to povede :-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to je Zack Snyder kterého si pamatuji, to je Zack Snyder kterého sem měl rád, sem rád že tenhle Zack Snyder se zase vrátil :) a Kenny Rogers  se svým Gamblerem, k tomu krásně padne, snad to bude i ve filmu

Cever

Cever (hodnocení, recenze)

Fuu, tak ten trailer vypadá na pořádnej mejdan, na tohle se zatraceně moc těším. Ale hlavně, ZOMBIEE TYGRR.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře a vypadá to, že ti zombíci jsou izolovaný jen v LV :)

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer Roku ! Zombie bílý tygr a organizovaní inteligentní zombie, tak to tu ještě nebylo.. Ufff.. tohle rve koule.

na příspěvěk reagoval W.Dow

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Sayko

Daybreak není korektní. Daybreak cílí na rozmanité mládežnické publikum, a tak zahrnuje různé typy postav (s různou orientací, s různou barvou pleti, s různým tělesným znevýhodněním). Vzhledem k tomu, že zombie filmy minimálně od Romera byly vždy postaveny na rozmanitosti ve skupince přeživších, vzhledem k tomu, že teenagerovské filmy a seriály s výjimkou těch špatných z devadesátek vždy obsahovaly různé typy postav, je to u Daybreak věc většího diváckého zásahu a věc tradice žánrů. Navíc ona "korektnost" dovoluje pokaždé jinak ozvláštnit epizodu (co si pamatuji, např. ta převážně nemluvná). 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sayko , Idée_fixe

Ono to samo nevie, čo to je. Vychytávky, ako píše Idée_fixe tam, hlavne v úvodných sériách sú chvíľami fakt že perfektné, ale nedáva to ako celok žiaden zmysel. Herecké výkony, až na 2-3 výnimky, hrozné od začiatku a stále hroznejšie, postupne sa z toho vytráca aj aspoň (hoci prízemná) zábavnosť. Definícia braku.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Sayko

Není, to je vlastně něco na způsob Walking Dead, ale spíš jen okrajově, jde si svou vlastní cestou. :-)

Má tam plno originálních prvků a vychytávek. ;-)

na příspěvěk reagoval mm13

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

mm13

Kdyby nebyl Daybreak tak příšerně korektní, možná by to nebyla jen bezduchá teenage kravina bez "otisku" kohokoliv z tvůrců. 

na příspěvěk reagoval Bluntman

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sayko

Daybreak je fajn... dôležité bude, ako naložia s druhou sériou. Daj si Nation Z, keď chceš vidieť prepadák. :)

na příspěvěk reagoval Sayko, Sayko

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama