Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Rejže 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je taková trošku zlem začarovaná kniha. Děti ji milují, pracuji s knížkami, tak moc dobře vím, co frčí. Jednou jsem si ji půjčila, abych si mohla číst na obědové pause v práci a za pár minut jsem se stala obětí dne blbce a mrzelo mi to. U filmu mi překvapila ta dramaturgie jedné peripetie na druhou. Nostalgicky jsem si zasteskla, že ani já jsem nebývala tou oblíbenkyní ve třídě, ale na druhou stranu mi uklidnilo, že Poseroutka už je skutečně titul největšího průšviháře. Skvělé jsou prostřihy do deníku. Humor je tu ryze dětský, ale kdo má rád vtipy o prdu, se pobaví. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film, ktorý si užijú aj deti aj dospelí. Srší z neho pohoda na všetky svetové strany. Sranda niektoré situácie - niekedy keď sa človek veľmi snaží nič nevychádza a inokedy zase sa nemusí snažiť a dostane to na zlatom podnose. Problémy jedného piataka podané s láskavým humorom. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Každá generace má své hrdiny. Ta současná zřejmě malého outsidera, který chce být slavným, ale nedaří se mu to. Alespoň ne v dobrém slova smyslu. Když pominu mizerný český dabing, tak celkově film ničím nevyniká. Je určen pouze pro děti, dospělé svým obsahem skutečně míjí. Tudíž nálepka "rodinný" mu rozhodně nepřísluší. Některé vtipy jsou vtipné, ale celkově se nefanoušek spíše nudí. Přesto dávám tři hvězdičky - protože jsem už dospělý a nerozumím tomu... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

WTF! Kdo z těch, kdo četl úžasnou předlohu od Jeffa Kinneyho by mohl dát tak vysoké hodnocení? Série (ne jen jedna knížka) kterou jsem četl minimálně 5x a kterou si nejspíše znovu připomenu, až nebudu mít co dělat, byla vtipná, originální a opravdu super. Tenhle film není vtipný, originální a už vůbec není super. Proč snad jediná postava, která v knižní předloze není - to jest novinářka v podání Chloe Grace Moretz si zasloužila jedinou hvězdu, kterou tomuhle můžu dát. Honem přečíst knížku a s hodnocením o 30% dolu. PS: vložené animace jsou narážky na knížku ;) Zneuctění knižní předlohy! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší pecku! Místo toho jedna trapárna za druhou, včetně chování postav, ale ok jsou na základce! Greg je asi nejvíc trotl na světě a co víc, má kolem sebe i nehorázné nuly za kámoše! To se ovšem změní ve chvíli, kdy jeho kamarádovi způsobí úraz ruky, kterou si zlomí a najednou si ho každí všímá. Čím víc zpřádá své plány ve zvíšení reputace oblíbenosti, tím se stává méně ceným a oblíbeným! Jednoho dne mu dojde, jak kamaráda zradil a vše se mu snaží vrátit, kdy se za něj postaví před dav dětí a vezmu vinu snědeného sýra na sebe! Opět jsou z nich nejlepší kámoši a vzhledem k tomuto závěru, bude dobře navazovat dvojka! 45% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)

Reklama

Reklama