Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už hodně dávno jsem si naplánoval, že zkouknu Malýho poseroutku, až budu nemocnej. Problém je v tom, že jsem ten typ člověka, co když už ve škole chybí, tak to není kvůli tomu, že by byl nemocnej, takže když jsem zrovna právě ležel po extrémně dlouhý době doma, hned jsem věděl, na co se kouknu. Proč tohle? Protože kdybych se na to koukal někdy jindy, bylo by to mrhaní časem a navíc to je něco takovýho jednoduchýho, u čeho jde vypnout a třeba se i sem tam zasmát. Samotnej film je fajn, ale nic víc v tom nevidím, což jsem samozřejmě čekal, takže nejsem zklamanej. Je to originální těma situacema, ale zároveň je všechno naprosto předvídatelný. Celkem mě nadchla postava Chloë Grace Moretz, kterou jsem si vůbec z dřívějška nepamatoval. Byla hodně sympatická a zajímavá. Vyhodnocení: Ještě, že jsou ty trapasy jen vymyšlený, protože já sám bych to nezvládl se takhle ztrapňovat 😂 ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Čeští distributoři nemají žádnou fantazii. Deník slabocha - co je to za suchopárný název? Strašpytlův deník mi zní lépe. Pokračování s názvem Deník malého poseroutky už má poněkud poutavější název. Ale zpět k tomuto filmu. Já prostě tyto typy žeru. Někomu to může přijít infantilní, ale tvůrcům se podařilo vytvořit satanovo dílo určené pro celou rodinu. Já se náramně bavil a již nyní se těším na zmíněné pokračování. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Každá generace má své hrdiny. Ta současná zřejmě malého outsidera, který chce být slavným, ale nedaří se mu to. Alespoň ne v dobrém slova smyslu. Když pominu mizerný český dabing, tak celkově film ničím nevyniká. Je určen pouze pro děti, dospělé svým obsahem skutečně míjí. Tudíž nálepka "rodinný" mu rozhodně nepřísluší. Některé vtipy jsou vtipné, ale celkově se nefanoušek spíše nudí. Přesto dávám tři hvězdičky - protože jsem už dospělý a nerozumím tomu... ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Tušení, že už jsem na takovýto film trošku starší, se vyplnilo. Diary of a Wimpy Kid tudíž není špatný film. Dovedu si představit, že dětem odhadem do 12 let se může velmi líbit. Ale co dospělý divák? Ten má protentokrát smůlu. Diary of a Wimpy Kid je hodně dětský film a pokud už máte nějaký ten pátek od základní školy za sebou, doporučuju se mu vyhnout velkým obloukem. Plusem některé malované scény, Chloe Moretz (dojem, že měla dostat víc prostoru je oprávněný) a můj oblíbenec Steve Zahn (platí to samé jako u Moretz). Na druhou stranu je třeba nutné sdělit, že je to film neurážející, milý a v zásadě dost neškodný. Za sebe musím říct, že ty 2* jsou tentokrát docela neobjektivní. Nenudil jsem se, nebavil jsem se. Šlo to tak trošku mimo mě. Měli by hodnotit opravdu jen děti! ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají opravdu štěstí, že si do filmu natáhli moji oblíbenou Chloe, jinak bych totiž tenhle film nikdy dobrovolně neviděl. Samozřejmě, že se nejedná o silně primitivní film, ale prostě jsou v ději fragmenty, se kterými nejsem spokojen. Chloe to tedy zachraňuje. Co vůbec měl znázorňovat ten plesnivý sýr? (jenom taková soukromá otázka, na kterou nečekám odpověď); Prezervativ? ❌ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)

Reklama

Reklama