Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pořad na solidní úrovni. Je to sice ničím originální interakce mezi divákem a hostem, ale člověk se dozví kvalitní informace. Zábavné jsou živé vstupy do vysílání třeba z metra, kolejí studentů a dalších lokací. Tazatelé jsou vskutku někdy originální a vtipní, i když asi i nechtěně :). Vzhledem k předvolebnímu seriálu, kde se představují volební strany zvyšuji hodnocení na 4*. 74%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že Hyde Park je příjemná změna v zatuchlém prostředí státního kolosu a molochu jménem ČT. Jen my vadí někdy přílišná vyostřenost ze strany moderátorů a také příliš nechápu zvaní politiků. V takovém pořadu totiž nemůže nikdy vyhrát ani ten nejlepší z nejlepších, který v různých anketách vypadá jako ten nej. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na osobnosti hosta. Rovněž pak na tom, zda pan Takáč zrovna nemá "své dny" [někdy se totiž chová zcela neadekvátně: směsice podlézavosti, agresivity (často dané neznalostí) a dětinskosti (IMHO) připomíná M. Jílkovou]. Nicméně u večeře se takový typ pořadu snese (domácí žvýkání, tentokrát interaktivní). ()

Redix 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl dobrej pořad ale blbý je že je to divácký pořad a otázek je prostě žalostně málo. Přitom na FB, Twitru a jinejch stránkách je otázek velmi hodně. Moderátoři to ale ignorují a vybírají podle nich nejlepší kusy který jsou ve většině případů naprosto debilní dotazy a akorát zdržují celý pořad. ()

shakein 

všechny recenze uživatele

To co poslední dobou na ČT24 dělají se mi velice zamlouvá, včetně tohoto pořadu. Pravda, rezervy tu stále jsou, ale snaha a směr jsou dobré. Takže za 5 * PS: Zpravodajství ČT24 má v Česku konkurenci snad jen v Z1, ale to nomohu posoudit, neboť ji nesleduji. O ostatních stanicích, tedy Primě a Nově nemůžeme jako o konkurenci mluvit, protože to co každoděnně předvádí nemá se zpravodajstvím nic společného, alespoň formátově ne. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Diváci mohou posílat do pořadu otázky přes Facebook, Twitter, Google +, SMS, nebo mohou zavolat po telefonu či Skypu. (Kmotr76)
  • Název pořadu je odvozen od londýnského parku Hyde park, kde se nachází tzv. Speakers' corner, kde je již od druhé poloviny 19. století možné pořádat veřejné projevy, debaty a diskuse na otevřeném prostranství. (Kmotr76)
  • Pořad se vysílá od 4. ledna 2010 každý všední den. Prvním hostem byl tehdejší ministr financí Eduard Janota. (Kmotr76)

Reklama

Reklama