Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jsou dva ženáči po x letech stále nadržení a chtělo by to s tím něco udělat a když konečně dostanou zelenou, tak se stejně k ničemu nemají a zjistí, že jim vlastně v manželství nic nechybí a svobodu si víc užijou jejich manželky. Tak nějak se dá říct, že komedie ze života s Owenem Wilsonem, který v tomto filmu působí jako starej tatík na výbornou. Pobavilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jste muž? Je vám kolem čtyřicítky? Máte jednu či více manželek? Jste ženatý asi polovinu života? A byly by nějaké děti? Pak si můžete s úlevou vydechnout, že nejste sami, kdo žije život vzdálený od svých mladicky bujarých představ a v poklidu se můžete bavit na úkor těch, kteří činí marný pokus o návrat do bezstarostného stavu. Pokud však výše uvedené podmínky nesplňujete, tak snímek vynechte a pobavte se až dorostete do milované krize středního věku. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne môj druh komédie. Sudeikis a Wilson v najlepšej forme a jeden z tých lepších Farrellyových filmoch. Film má kupodivu aj celkom vtipnú zápletku, ktorá ale ku koncu smeruje k nevyhnutnému happyendu. Ale mimo to si to všetci herci neuveriteľne užívajú a ja s nimi. Jenna Fischer je nádherná a Applegate by pre zmenu nevadila. Skvelé je cameo Stephena Merchanta - hlavne jeho posledná predstava a love gurua Richarda Jenkinsa - aj keď Will Farrell vo Wedding Crashers u mňa vedie. Nuž a potom krásna Nicky Whelan. Čo viac si môže človek od oddychovky želať. Ani to nenazvem quilty pleasure, pretože som vedel do čoho idem aj že budem spokojný. Aj keď uznávam, že takýto humor je naozaj len vec vkusu:) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až moc málo vtipných, za kule přitažených scének. Místo toho zbytečné protahování, honění se za vlastním ocasem a hrozně moc moralizování. Hall Pass mě po dlouhé době dokázal párkrát uzemnit, mlátil jsem sebou o postel a utíral si slzy. Bohužel jsem na další epileptický záchvat musel čekat dalších 15 minut při kterých jsem se naopak šťoural v prdeli. Nevyváženost je hlavním problémem veškerých současných komedií a právě Hall Pass se mezi ně může směle přidat. Místo toho, co by chtěl vidět asi každý divák, a to totální utržení z řetězu hlavních hrdinů a užívání si svobody, místo toho se celý smysl a děj filmu zatočil do zátoky "Kvalitní morálka" a v tomto smyslu pokračuje až do konce. Ano USA, ano silně věřící, ano Hollywood, ale do prdele, čekal jsem, že opět celý film neprokouknu po jednom traileru. Přesto dialogy psal inteligentní člověk, který ví téměř vše o manželských strastech, občas dokonalé konverzace a hlášky. 60% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je tu pár scén, které byly trapné a které bych nejraději z filmu vyškrtla, ale ty se nakonec v celém příběhu tak nějak rozpustily.Wilson a Sudeikis vytvořili perfektní dvojku kamarádů. Jako dvojici jim to fungovalo více než slušně a také tak se doplňovali. Není to sice kdo ví jak chytrá komedie, takových už tu bylo a určitě ještě bude dost, ale i tak je to velká zábava. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama