Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Pump 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu jsem se bál, že nebudu mít sílu to dokoukat. Takovou dostával John C. Reilly sodu. Nakonec všechno dopadlo tak, jak mělo. Otázkou zůstává, jestli je to dobře, nebo špatně. Tento film, tuto komedii, vám mohu doporučit, pokud budete mít doma klid sami pro sebe a nic vás při sledování nebude rozptylovat. Mohlo by se stát, že byste tuto zajímavou komedii opravdu nedokoukali. Jezdil jsem u toho na trenažeru. Zítra doporučím film kamarádce, která vychovává sama malého kluka, protože maminka jaksi není schopna. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netradiční romantika s podivným synátorem :). Škoda jen, že to škádlení začalo tak pozdě a moc se vlastně nevyhrotilo. Takhle to chvíli vypadá, že se jede na komediální rovině, načež se přitvrdí. Jo a tomu rychlému spádu takového vztahu jsem nevěřil, zvláště když se Marisa dá dohromady zrovna s Reillym :). Nicméně Marisa Tomei je nádherná. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pozitivně mě překvapila Marisa Tomei, která měla šmrnc a působila po celou dobu velice příjemně. Naopak z Jonaha Hilla se mi tady zvedal kufr a na Reillyho jsem v duchu křičel, aby ho už nějak uzemnil, protože byl vyloženě na pěst. Pár humorných záblesků se tu sice objevilo, ale jako komedii bych to snad ani neoznačoval. Navíc hudební i vizuální stránka stály dost za prd. U mě se to v žádném případě nemohlo dostat na víc než 60 %. Oblíbená část- Johnovo rozesmání Molly v posteli v noci po odchodu syna ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý film, ktorý zachraňujú mnohé aspekty. Hodnotil by som asi nižšie, ale príbeh je zaujímavý, niekedy som si až myslel že syn je do matky zamilovaný a uvidíme aj nejaký ten bozk, Sú tam nudné pasáže, ale zase to všetko zachraňuje skvelý komik Jonah Hill, ktorý je tu ešte ako obézny mladík, čo mu na vtipnosti dosť podstatne pridáva. Keď sa zase na povrch dostanú nejaké tie chybičky, všetko to zachráni krásna a charizmatická Marisa Tomei. Proste toto je dobre vyšperkovaný film, ktorý na svoje nedostatky vyťahuje svoje esá. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Cyrus" je nečakane vážna dráma, napriek tomu, že v jej čele stojí obvyklý komik. Sleduje dvoch osamelých ľudí, ktorí v sebe konečne našli niečo výnimočné, a napriek tomu ich vzťah brzdí zložitá rodinná dynamika. ,,Cyrus" odvádza dobrú prácu pri vykresľovaní postáv k životu a zobrazuje ich pocity dosť hlbokým spôsobom. Interakcie medzi tromi hlavnými postavami sú realistické a nie sú prehnané, čo ešte viac zvyšuje jeho príťažlivosť a faktor zapojenia diváka do deja. 6/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama