Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá myšlenka - chtít se potkat se všemi, se kterým jsem dříve spal(a). K tomu mi má pomoci soused, který také není ve vztazích žádný andílek. Tak dlouho spolu ti dva spolupracují, až se ucho utrhne - což vlastně bylo jasné hned, když otevřel Chris Evans dveře svého bytu. Film se mi líbil, protože byl příjemný. Někdy sice na dvě hvězdy, ale za alespoň trochu originalitu dávám tři. Jen ta Anna Faris je pro mě dost asexuální. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě podobný jako Collateral, který jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Jasona Stathama. Tento snímek jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Zachary Quinto. A stejně jako J.S. v Collateral i on zde byl jen v úvodu. Náhoda tomu chtěl, že jsem na tento film díval den potom co jsem byl na svatbě. Hledal jsem film na nedělní odpoledne a tady ten se mi na disku válel už nějakou tu dobu, tak jsem si ho bez váhání pustil, aniž bych tušil, že se jedná o romantickou komedii. Nebyl jsem zklamán. Prostě pohodová romantická komedie, s občas úchylnými, ale ne trapnými, vtipy a prostým dějem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taky máte problém s tím, že jste si spočítali počet svých sexuálních partnerů a on se pohybuje v řádech desítek, nikoli jednotek? Ano, na tomhle předpokladu je založen poměrně jednoduchý příběh této komedie. Ally v podání snesitelné Anny Faris zjistila, že se od údajného průměru 10,5 odchyluje velmi výrazně, protože má za sebou 19 sexuálních partnerů a další je v opilosti na cestě. 20 partnerů, to by mělo být její maximum, a tak z jednoduché logiky došla k závěru, že jejím manželem musí být někdo z předchozích milenců, protože dalšího mít nemůže, neboť by magickou dvacítku překročila. Příběh je založen na jediném článku, který si Ally přečte. Promiskuita není něco úplně normálního, ale aby se z toho dělal takový problém... dobře, pro komedii to není vůbec špatný základ, jenže asi po minutě už víte, jak to skončí a jaký bude průběh. Přesto by film mohl nadchnout komickými scénami. Nenadchne. Párkrát se možná zasmějete, ale jinak je zde příliš klábosení o ničem. Promiskuita se kritizuje, ale nakonec na tom vlastně nezáleží, protože toho pravého může najít každý. Je tedy recept na šťastný život užívání si? Nejsem si jistý, jestli komedie měla mít nějaké širší poselství, ale vím, že Chrise Evanse prostě můžu a že v tomhle filmu na sebe zase strhl pozornost. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/jane-eyre-ekologicka-afrika-cislo.html ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám Chris Evans po úspešnom zakotvení v "prístave Captain America" ďalej vyplával do dobrých filmových vôd. Tento krát sa spolu s Annou Faris plavili romantickou riekou, s občasnými návratmi do jej minulosti až sa dostali do vzájomného zblíženia. Klasický príbeh o láske, keď žene tikajú biologické hodiny a prichádza čas sa usadiť a dlho nevidí, že jej pravý a pre ňu najlepší chlap je blízko nej. Romantika splnená 100 % , komediálnosť 50% .Najviac ma pobavila scéna, keď Ally (štíhla, nízka blondína) zamenila malého chlapca od ktorého sa dozvedela, že vyzerá ako jeho mama a potom bol záber na jeho skutočnú mamu, ktorá vyzerala ako panáčik Michelin. Celkovo hodnotím na lepší priemer 60%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama