Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinou pro tento film jsou zcela evidentně ženy, ale i já jsem se u něj celkem dobře bavil. Jasně, není to žádné veledílo, jde jen o další jednoduchou romantickou komedii, jenže těžkopádné romantiky je tady podstatně méně než humoru, takže mě nepotkal stejně nepříjemný zážitek jako včera u snímku Noc je ještě mladá. Tady mě příběh docela bavil, hlavní hrdinka mi byla sympatická právě proto, že nebyla takový ten suchý, upjatý typ, a i když jsem necítil potřebu chechtat se až k natržení bránice, po celou dobu jsem se usmíval a byla pohoda. / Poučení: "Dobré" rady z tvého okolí mohou být v důsledku pěkným peklem. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romantická komedie o dívce,která se rozhodne najít manžela ze seznamu svých bývalých milenců a přitom toho pravého má celou dobu poblíž.První dvě třetiny filmu jsou zábavnější,některé vtipy jsou podařené více,některé méně,bohužel ke konci se projeví častý nešvar těchto žánrových snímků a tím je zbytečná rozvleklost a natahování děje,než dojde k nevyhnutelnému happy endu.Ten je pro změnu opět docela zábavný,ale před tím si musíme vyslechnout pár přeslazených patetických proslovů v jejichž důsledku dojde hlavní hrdinka k prozření.Chris Evans je tu za pohledného sympat'áka,ale nic moc zvláštního to zas není a tak jednoznačným vítězem této dvojice je praštěně roztomilá Anna Faris.Na originalitu se tu samozřejmě nehraje,ale tak tři silnější hvězdičky si to určitě zaslouží. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

A tohle je naopak jedna z těch připitomělých romantických amerických komedií, kterou už si znovu víckrát nepustím... navíc téměř dvě hodiny, při tom jak se vše vleče, už pak nevíte jak si sednout. Snad jeden z těch lepších světlejších momentů, kdy jsem se zasmál bylo: "Tak pojď ke mě, ty šťastná jednadvacítko" ... "Tak pojď ke mě, ty má třistapadesát......" ... "Mlč prosím Tě!" ....a to už byl vlastně konec ... 40% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Tolik obehrané téma, jak si sousedi, léta míjející se bez sebemenšího zájmu o sebe, najednou k sobě najdou cestu a zjistí, kupodivu taktéž náhodou, jak si rozumí a že vyvýjející vztah by možná mohl mít i něco do sebe .. oddychovka dostačující, ale takových tu už bylo, nic originálního, navíc hercům to nevěříte ani náhodou a Annu bych za její přehrávání snad umlátila po půlce filmů palicí, tragédie celkem! ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Jedna zoufalá slečna si neumí najít toho pravého a přitom to několik let, je její soused. Zoufalá slečna to samozřejmě neví a neustále hledá toho pravého. Jak si myslí, že ho našla tak si nečekaně uvědomí, že toho pravého právě ztratila. Je vám to povědomé ? Ano americké komedie jsem pořád dokola to samé. Navíc zde opět nikdo nepracuje a přitom jsou nechutně bohatí a samozřejmě každý má postavičky jak top modelky a modelové. Už to je nudné panové :). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama