Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

House of the Devil připomněl 70. léta, Blood Night 80. léta, u Evil Angel se mi vybavily snímky let devadesátých. Narozdíl od prvních dvou zmíněných si zde však nejsem jist, zda-li se tak stalo záměrně, či nikoliv. A to ze dvou důvodů: za prvé: deset let je ještě moc krátká doba na rozlišení mezi účelnou reflexí a pouhou stylovou ozvěnou, a za druhé netuším, kdo by sakra chtěl napodobovat hororová 90. léta... Do moderního velkoměsta se zkrátka dostane jakýsi biblický démon (jak typické) a začne dělat paseku, zastavit ho může leda statečný zdravotní bratr ...hm. :-D Nicméně odhlédnu-li od již léta prošlého námětu, musím říct, že to není špatné. Nadprůměrné hodnocení znemožňuje hlavně brutálně přestřelená délka. Ale už jen pro tu jednu hodně povedenou scénu někde v půlce stopáže se to vyplatí vidět. 6/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Není těžké věřit v ĎÁBLA! Stačí jen otevřít oči..... Krvavé vraždy, lidé posedlí ďáblem, který k Pradě přidal sexi tělo a pohádku o Lilith . A i když se jedná o pořádně nasranou děvku, zpracování mě nepřivádí k šílenství ani k nadšení. Vlastně tu není nic, co by stálo za zapamatování. Snad jen trapné finále. Ztráta času? To ne, krásných nahých žen není nikdy dost! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem obklopen lidmi, kteří vstali z mrtvých. 2.) Došlo k podezřelé změně v chování manželky. 3.) Dozvím se, proč má soused 7 psů. 4.) Neznám legendu o Lilith. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Brrr. Začátek byl o ničem, dokonce mě napadala myšlenka, abych film vypnul, ale dobře, že jsem tak neudělal. Co se z toho vyklubalo, stálo za to. Za poslední dobu jeden z nejlepších thrillerů, co jsem mohl vidět. Možná jen škoda dlouhé stopáže. Závěrečných 15 minut je ale opravdu perfektních. Doporučuji si před puštěním filmu najít něco o legendě Lillith, potom pochopíte proč :) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

KONEČNE! Konečne som sa dočkal hororu so skvelým príbehom, výbornou kamerou, peknými maskami a skvelým scenárom. Vytknúť by sa mu dal vlastne len predvídateľný záver a trocha prehnaná stopáž, ale to sú veci, na ktoré sa pri tých sračkoidných hororoch, ktoré sa v poslednej dobe točia, dokážem bez problémov povzniesť. Keď tak nad tým rozmýšľam, tento rok zatiaľ vyšli len 3 horory, ktoré by som označil za vydarené: Case 39, The Collector a The Canyon. Tento je štvrtý. Dávam mu v kľude 100% a dúfam, že sa skvelých hororov natočí tento rok oveľa viac. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O hodně lepší,než jsem předpokládal!.. Evil Angel je slušně inteligentní Horor s kvalitními herci,perfektně zpracovaného gore a zajímavým příběhem. Dlouhá stopáž vůbec nevadila,ono je to fakt strašný úlet,který zahrnuje Hitchcockovo Napětí, Raimiho Akci, Tarantinové Zvraty a neskutečně Sexy Ženské! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní. Vadila mi pouze délka, udělat z tak banální věci dvouhodinové představení, to nebylo zrovna nejideálnější. Trochu mi chybělo to legendární spojení erotiky a posedlosti, Ďáblův advokát byl na sex-appeal "ďablic" mnohem lepší. Evil Angel je klasickým hororem vyprávějícím téma, které letělo v minulém století. Dnes se takovéto filmu už skoro netočí. Film obsahuje notnou dávku nadsázky a skrytě vtipných scén, proto jsem se poměrně dobře bavil. Bohužel, začátek filmu sliboval něco monstrózního, celkový výsledek už tak honosný nebyl. Přesto lehký nadprůměr. 66% 25.08. 2010 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zbytočný dejový zmätok sa po trištvrte hodiny ustáli a Lilith (démon prechádzajúci z mŕtvej obete do polomŕtvej v štýle THE HIDDEN (1987), o.i. prvá žena Adama - http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith ) začne riadiť len taká spokojnosť. Scénou v kúpelni a na schodisku baráku to začne. Niečo ako FALLEN (1998). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Délka filmu působí trošku jako špatný vtip. Svižnost tedy podstatně chybí. Určitě, ale Evil Angel stojí za pozornost spíše tématicky, kdy se nejedná jen o další duchařinu. Film bych označil za hororovou detektivku. Originálnějších námětů nebývá za rok mnoho. Ava Gaudet je povětšinu filmu velice spoře oděná a své půvaby dává velice ráda na odiv. Už úvodní 2 minutovka ve mě vzbudila podezření zda-li jsem nepustil jiný žánr. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku podařený film o Lilith, s kterou je to poněkud složitější, jelikož figuruje v řadě náboženství a v různých úlohách. Každopádně nikdy nezemřela, jen přešla na temnou stranu. Tvůrci usoudili, že nejlepší ji bude představit tak, jak bývá prezentována nejčastěji - jako pekelnou děvku. Při bližším zkoumání se ale snímek rozsype na mozaiku krátkých příběhů s Lilith v hlavní roli, což zpomaluje celkové tempo. Triky jsou vydařené, kamera, která si často libuje v žabí perspektivě, příjemná, herečky sympatické. Snad jen v tom erotickém jiskření bych uvítal poněkud větší ňadra... Vtipnou vložkou je setkání s ,,Mladými křesťany", jinak se film tváří vážněji. Zklamal mě konec, který posledních minimálně 15 minut tušíte, překvapení se tedy nekoná. Scénická hudba spíše průměrná, potěšilo mě ale (bohužel krátké) koncertní vystoupení skupiny SAGE4 s fenomenální zpěvačkou. Za podívání rozhodně stojí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení a zase jednou pořádný hororový zážitek. Typ hororu, který mi sedl od začátku díky skvělému námětu. Příběh velmi kvalitní a nepředvídatelný, pokud nepočítám závěr. Richard Dutcher neznámy režisér se předvedl a natočil kvalitní horor. Evil Angel není stoprocentní, ale každopádně patří mezi ty nejlepší.. 9/10 = 90% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Snaživý horůrek o jakési pekelné okřídlené šlapce, ve kterým nechybí stříkance krve, několikery holý kozy a bobři, utržený hlavy a končetiny, opakované resuscitace a otřesná zubatá vrčící tlama. Tady ty plný kotle se asi dají pochopit, ale mně to i díky stopáži moc nesedlo. 55% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden zo vzácnych hororov, kde je možné nájsť aj zaujímavý, inteligentný príbeh. Po obsahovej stránke nemám absolútne žiadne námietky, dej ma vcucol hneď od začiatku a až do konca už nepustil. K tomu treba ešte prirátať aj skvelú kameru, ktorá bola miestami naozaj famózna. Čo sa týka masiek, neboli urobené zle a ľakačky na ich podklade chvíľu fungujú, ale len do času. Potom som si na ne akosi zvykol a bral som ich ako normálku. Herci však boli veľmi sympatický, jednoducho tento horor som si vyslovene užil, hlavne po príbehovej stránke. Jednoznačne odporúčam. 80/100 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavě podaná legenda o Lilith, přesunutá do dnešního velkoměsta... Evil Angel by mohl být naprosto parádní film, kamera je skvělá, herci taky (JJ Neward a ty její zrzavé vlasy), stejně jako gore scény a hudba, ale ta stopáž... Dvě hodiny jsou prostě extrémně přehnané a být film zkrácen tak o půl hodiny asi bych dal plný počet... Takhle "jen" za čtyři... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Dobrý Horor o jedné temné legendě. Na to, že režisér má na svém kontě samé neznámé Dramata, tak je tohle dost kvalitně natočené. To samé u castingu, převládají tu herci/neherci (hlavní postava Marcuse tu nemá dokonce ani profil) a vůbec to nebylo znát. Na svou dobu povedená záležitost a divím se, že se o Evil Angel vůbec neví, je to docela škoda, tohle si zaslouží větší pozornost. Každopádně, ta šílená délka je tu asi jediným mínusem a mohlo to být klidně i více erotičtější, protože tady se to přímo nabízelo (Ava Gaudet pěkná číča), Gore bylo fájn, je to dost krvavý. Top scény - na záchodě v klubu, sražená černoška (to bylo i docela vtipný) a smrt detektiva. (483. hodnocení) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo husté, pánové! Nenechte se zmást lehtivým začátkem, ten je pouze zástěrkou, protože v zápětí přichází ona zprvu neviděná tvrďárna a všechno to svinstvo vyplave na povrch. Ano, a není to jenom o tom, že holky ztratí svou barvu! Díky tomu je atmorsféra napjatá jak šráky, protože čakáte, co se z toho andílka zase vyklube. Neodmyslitelnou součástí je také hudba, protože tu neskládal žádný amatér a dává tušit, že se něco chystá. A ikdyž bych uvítal více děsivé akce, bylo mi ctí, že jsem mohl tohoto případu zúčastnit. 80% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slušný horor o démonu, který se usadil ve městě a očividně se mu tam líbí. Jen škoda přehnané stopáže. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Legenda o nepodařeném andílkovi jménem Lilith by nebyla marná, kdyby 1) se děj zkrátil o půlhodinu, 2) úvodní scéna začínala v ráji a my se tak hned na začátku dozvěděli, proč tam ta kudlanka lítá po celém městě tak nas.štvaně, navíc by to bylo cool, takový dialog Boha s Lilith ;-), 3) -ch byla chlap, který přece jen víc ocení tuhle přehlídku ženských. Nicméně i tak není Evil Angel vyloženě propadák, krev tu stříká na každém rohu a to někdy stačí. ()

Reklama

Reklama