Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Unylost hlavního představitele vyrovnává sympatický Timothy Olyphant, kterého mám čím dál tím radši a na Diannu se dobře kouká. Tvůrci se očividně zabývali myšlenkou na stvoření nové "teen-fantasy" série, ale podle tržeb se jí takřka určitě nedočkáme. A vlastně ani žádná škoda. Nicméně jako oddychová jednohubka nepůsobí "čtyřka" špatně... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná teen zhovadilost, snažící se být novým Stmíváním, pro kterou je Carusa škoda...a stejně tak i Olyphanta. Je to skrz naskrz laciná lapačka na puberťáky, u které doufám, že se z ní nevyklube další "sága" - jeden takový humus bohatě stačí. P.S.: Alex Pettyfer je dřevo "lautnerovských" rozměrů. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co tu na to kazdej kyda za hnuj, me se to nahodou libilo. Jasne, je to vlastne takova variace na Stmivani a jeho pokracovani, jenze zatimco u sledovani Stmivani jsem nevedel, jestli se smat nebo brecet a bylo mi az trapne sledovat takovou sracku, tohle ma proste solidni atmosferu, dobre natocenou akci a paradni triky. Jasne, celej scenar je silne deravej, o vsech tech vetrelcich a jejich problemech se clovek nic moc nedozvi a ve vysledku to je proste jen pubertak se super schopnostma motajici se po malomeste, a prostredni cast filmu, kdy se sblizuje s mistnima, chodi do skoly a vlastne se nic nedeje, je lehce otravna. Ale vynahrazuje to uvod a hlavne zaver. Herci nic moc nehrajou a Pettyfer neni ani moc velkej sympatak, ale vylozene nenaserou (opet oproti Stmivani). Takze ve vysledku spokojenost, i pres mizerny hodnoceni me Caruso ani tentokrat nezklamal. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $55,100,437Tržby Celosvetovo $149,878,437Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,126,349 //počet predaných kusov 217,824Tržby za predaj DVD v USA $14,878,200 //počet predaných kusov 688,395║ V celku neškodná oddychovka, ktorá sa nesie v trende mládežníckeho Twilight-u(Súmrak) ale tu to našťastie nepôsobí tak otravne. D.J. Caruso rutinérsky ale za to svižne zvláda réžiu, akcia a triky újdu, takže slušný priemer. /60%/ ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Romantická báchorka pro teenagery se sci-fi nádechem, který vůbec nefunguje. Ono by to možná fungovalo, kdyby se nad tím dějem tvůrci alespoň trochu zamysleli a dali si trochu práci s dialogy a určitými scénami. Ten příběh je prostě hrozně povrchní a chvílemi hloupý. Akční scény byly někdy až moc ujeté. 50% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)
  • Na soundtracku se podíleli známí interpreti jako například kapely Kings Of Leon nebo zpěvačka Adele, ale i méně známí Jimmy Eat World nebo The Temper Trap. (toy79)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama