Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv byl původní "Arthur" oskarový film, jevil se jako průměrná a nepříliš zábavná komedie o rozmazleném -dospělém- spratkovi, který se změní až poté co se prvně zamiluje. A právě díky průměrnosti tohoto už 30 let starého snímku, mě docela překvapilo, že se někdo rozhodl udělat jeho remake a vyloženě mě vyděsilo obsazení excentrického Russella Branda do hlavní role. Překvapivě jsem však film přežil, nepřipadal mi vyloženě hloupý a Russell Brand je natolik podivný a výstřední, že se vlastně do hlavní role perfektně hodil. Ačkoliv jsem se nezasmál ani jednou, pobavil jsem se o něco více než při sledování klasické verze. Troufám si tvrdit, že by filmu více prospěla vulgarita a nějaká ta odvázanost, než přístup pro co nejširší publikum. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Russell Brand je pro mě svým přízvukem ten nejbritštější britský brit a tak trochu mi vrtá hlavou jestli už je natolik značkou, že po svých původních především vedlejších rolích, dokáže utáhnout i celý film. Jsem stále na vážkách, sice není niajk výrazně trapný a ani závěr není až tolik pozitivní, jak by se dalo čekat, jenže je prostě jedním z mnoha a ničím výrazně nevyčnívá. Zábavná jednohubka, ale prostě konzumní produkt. Jedním okem (uchem) dovnitř a druhým zase ven. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jedna z komedií popisovaná zde jako trapná. Jenže, ač je ten námět ohraný a děj chvilkami přitažený za vlasy, přesto jsem se pobavil. Ne že bych schvaloval Arthurovu nesamostatnost a chlast, ale já mít jeho prachy, tak jsem se chvílemi viděl. Ten geniální nápad si za 10 000 dolarů půjčit masku Haribo nebo přinést do nemocnice masku Star wars. Přesně tyhle úlety a nedospělost byly tím roztomilým a navíc mě pobavily. Takže se nejedná o oscarový snímek, ale jo správně ujetou blbinu, u které se pozná, zda jste stále blíž bezstarostnému dětství nebo zapšklosti v domově důchodců. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve všech směrech nepříliš inovativní komedie,jejíž největší síla je ve velmi dobrých vedlejších postavách (Mirren,Guzmán,Nolte,Gerwig,...),které tak dávají filmu trošku jinší rozměr a bez nich by se hodnocení propadlo ještě o fous níž.Russell Brand si i tentokrát střihnul postavu,která je hodně podobná jeho předchozím kreacím.Žel bohu,tahle je z nich nejméně vtipná...60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem se na to snažil koukat bez přetáčení dopředu, ale po necelé třičtvrtěhoďce jsem to vzdal. Brandovy výstřelky a jeho projev, to začalo být po čase strašně unavující, stejně jako řadová zápletka s jasným koncem. Herecky to drželi nad vodou Helen Mirren a Guzmán, protože Jennifer Garner podobné role nesedí. Bohužel to na moc nestačilo. Pár povedených gagů oceňuji, ale jinak nudné. 30% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)
  • Celovečerní debut režiséra Jasona Winera. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama